Slimane-Eurovision 2024: Έσπασε τα γαλλικά ρεκόρ στο Sportify

©Arkland
POP UP TEAM
/
17 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

O Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στη φετινή Eurovision μπορεί να μην κατέκτησε την πρώτη θέση με το «Mon Amour», αλλά κατέκτησε την καρδιά των ακροατών και θεατών με την μαγευτική φωνή του, χωρίς κανένα εφέ ή χορευτικό να τον συνοδεύει.

Επίσης, Έσπασε τα γαλλικά ρεκόρ στο Sportify.

Η ερμηνεία του στον τελικό συγκόνισε το κοινό, κυρίως όταν στάθηκε 2 μέτρα μακριά από το μικρόφωνο.

Ο Slimane και η Γαλλία βρέθηκαν στην 4η θέση και από τότε το τραγούδι κάνει χαμό στη χώρα.

Ο τραγουδιστής, με βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram, συγκινημένος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

«Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος. Την περασμένη Κυριακή ‘σπάσαμε’ ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour. Έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streaming στον κόσμο στο Spotify, μέσα σε 24 ώρες. Ήταν περισσότερα από 2.000.000.

»Δεν επικεντρώνομαι ποτέ στα charts, αλλά πρόκειται για κάτι τόσο φανταστικό που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο για να σας ευχαριστήσω. Και το καλύτερο της ιστορίας είναι ότι σπάσαμε ξανά το ρεκόρ τη Δευτέρα. Δηλαδή, τα καταφέραμε δυο διαδοχικές ημέρες!

Είναι τρελό. Για τη γαλλική γλώσσα. Για τη γαλλική μουσική. Για εμένα. Για εμάς. Δεν θα μιλήσω άλλο, γιατί είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τα κλάματα. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω. Ό,τι συμβαίνει είναι τρελό. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ» ανέφερε ο Slimane.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved