Η Celine Dion ανέβαλε μέρος της ευρωπαϊκής περιοδείας της – Τι θα γίνει με την Αθήνα

POP UP TEAM
/
26 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ανέβαλε τους πρώτους μήνες της ευρωπαϊκής περιοδείας της, από τις 21 Μαΐου έως τις 25 Ιουλίου η Σελίν Ντιόν, “μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό” λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διάσημης τραγουδίστριας, η αναβολή αυτή αφορά 28 συναυλίες σε 19 ευρωπαϊκές πόλεις της παγκόσμιας περιοδείας “Courage world tour”.

Τέιλορ Σουίφτ, Ρόλινγκ Στόουνς, Λέιντι Γκάγκα σε μια online συναυλία για θεατές σε καραντίνα
Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην Αθήνα, σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, είχε ανακοινωθεί για τις 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει.

Οι συνεργάτες της Καναδής σταρ εργάζονται για τον”επαναπρογραμματισμό” με σκοπό να ανακοινώσουν “όσο το δυνατόν περισσότερες ημερομηνίες, στο βαθμό που οι συνθήκες ασφαλείας επιτρέπουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε καθεμία από τις πόλεις”, σύμφωνα με την ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Επίσης, οι συνεργάτες της Ντιόν ενθαρρύνουν “το κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια συναυλιών μέχρι την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών”. Η παγκόσμια περιοδεία – 52 συναυλίες τα εισιτήρια για τις οποίες είχαν εξαντληθεί – άρχισε τον Σεπτέμβριο στο Κεμπέκ, πριν διακοπεί τον Μάρτιο λόγω του κορονοϊού.

“Ξέρω ότι όλος ο κόσμος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Στο τέλος, θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία… ας ελπίσουμε το συντομότερο δυνατόν”, πρόσθεσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Ντίον, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εκφράζει συνεχώς τον “θαυμασμό της” για τους επαγγελματίες υγείας, τους πρώτους που παρεμβαίνουν και “σε όλους τους θαρραλέους ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να μας φροντίσουν και να μας προμηθεύουν όσα χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved