Γιάννης Κότσιρας για τους ράπερ: «Τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές»

POP UP TEAM
/
6 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογολου, The 2night Show.

Ο μουσικός μίλησε για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κατερίνα και τα δυο τους παιδιά και πως εκείνοι τον βοηθούν στην ψυχική του υγεία.

«Όταν είμαι στενοχωρημένος, δεν μπορώ να δημιουργήσω μουσική. Πέφτω σε βαθιά κατάθλιψη και δεν θέλω κανέναν. Τα τελευταία χρόνια, που έχω μια όμορφη οικογένεια, τη γυναίκα μου Κατερίνα και τα παιδιά μου, γράφω συνέχεια και παράγω όμορφα πράγματα».

Μιλώντας για τους ράπερ, είπε: «Τα περισσότερα παιδιά ακούνε ραπ και όχι τραπ. Τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές. Πιστεύω πως οι περισσότεροι προέρχονται από τον κόσμο του B.D. Foxmoor, που έφερε τη δική του άποψη για τη ραπ στην Ελλάδα. Άνετα θα συνεργαζόμουν μαζί τους, τους θαυμάζω πολύ».

Ο Κότσιρας αποκάλυψε πώς έμαθε ότι το τραγούδι του «Σασμός» χρησιμοποιήθηκε στους τίτλους της ομώνυμης σειράς, λέγοντας: «Ο Νίκος Τερζής και ο Σπύρος Πετρουλάκης μου ζήτησαν να δοκιμάσω έναν στίχο για το τραγούδι. Το έστειλα με τη φωνή μου και παίχτηκε στο πρώτο επεισόδιο. Δεν ήξερα τίποτα. Η Κατερίνα μου είπε “έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Κάποιο τραγούδι σου έχει παίξει στην τηλεόραση και συζητάνε όλοι για αυτό;”. Της απάντησα “ιδέα δεν έχω”».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρεξήγησή του με την Εύη Δρούτσα με αφορμή το τραγούδι Zari, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved