Η φαντασμαγορική συναυλία των Coldplay και το «ευχαριστώ» του συγκροτήματος

©Raph_PH/Coldplay
POP UP TEAM
/
9 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

«Ευχαριστώ» είπαν στο ελληνικό κοινό οι Coldplay για τη μαγική βραδιά που έζησαν στο ΟΑΚΑ στη φαντασμαγορική συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram οι Βρετανοί ευχαρίστησαν το ελληνικό κοινό και έδωσαν νέο ραντεβού για το βράδυ της Κυριακής ξανά στο ΟΑΚΑ.

Το βρετανικό συγκρότημα πραγματοποιεί την δεύτερη συναυλία του στο ΟΑΚΑ, η οποία είναι επίσης sold out.

Για 120 λεπτά προσέφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, τραγουδώντας παλιές και νέες τους επιτυχίες και λαμβάνοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των 60.000 θεατών, που κατέκλυσε τα social media με βίντεο από την συναυλία.

Το μουσικό υπερθέαμα «Music of the Spheres» περιλαμβάνει πολλά οικολογικά μηνύματα, ποδήλατα για τους θεατές που παράγουν ενέργεια, επαναχρησιμοποιούμενα βραχιολάκια led που επιστράφηκαν κατά την έξοδο, μη χρήση πλαστικών και πολλά άλλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COLDPLAY HEART (@coldplay_heart)

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι θαυμαστές του συγκροτήματος που θα παρακολουθήσουν παρακολούθησαν τη συναυλία από την αρένα, περιμέναν από το πρωί στην αναμονή, έτσι ώστε όταν άνοιξαν οι πόρτες, βρήκαν μια θέση όσο πιο κοντά γίνεται στη σκηνή. Ρεπόρτερ του «Στούντιο με Θέα» συνάντησε παρέες τόσο Ελλήνων όσο και ταξιδιωτών από άλλες χώρες, όπως η Τουρκία.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved