Οργισμένη η Αθηναΐς Νέγκα στα MAD με τη Μαρίνα Σάττι – Εδώ λέμε γνωμούλες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
20 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Αθηναΐς Νέγκα δεν θα ξεχάσει τόσο εύκολα το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision ένα μήνα πριν. Πιο συγκεκριμένα η ραδιοφωνική παραγωγός δέχτηκε αρκετά σχόλια για το γεγονός ότι εξέφρασε την άποψή της για τη Μαρίνα Σάττι, πριν τη βραβεύσει στα MAD VMA, το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου.

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η δημοσιογράφος σε μια μπηχτή για τα χασμουρητά της τραγουδίστριας στη Eurovision, που συζητήθηκαν αρνητικά, το προηγούμενο διάστημα.

Όταν η Μαρίνα Σάττι άκουσε τη σπόντα για τα χασμουρητά, σταμάτησε να μιλάει με τον άνθρωπο που συζητούσε εκείνη την ώρα και έμεινε ανέκφραστη. Όταν δε, άκουσε το σημείο που η Αθηναΐς Νέγκα τόνισε ότι διαφωνεί μαζί της, φάνηκε να παίρνει μία έκφραση απορίας, παρόλο που άλλοι καλλιτέχνες που κάθονταν κοντά της, όπως η Έλενα Παπαρίζου, είχαν ξεσπάσει σε γέλια.

Η Σάττι δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για το χασμουρητό της – δικαίως κατά τη γνώμη μου – όμως είναι enough. Δεν μπορείς να μαλώνεις κάποιον για το ίδιο λάθος για πάντα. Χασμουρήθηκε, την έκραξαν, τέλος. Στην βράβευσή της είναι κάπως μικρόψυχο να την πας σε δεύτερο round καθώς στο τέλος της ημέρας κάνεις κάτι παρόμοιο με τη Σάττι όταν χασμουρήθηκε.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή της η κίνηση, έκανε ένα tweet, στο οποίο διευκρίνισε: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου” υπάρχει κ η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».

 

Προσωπικά νομίζω πως δεν λέγεται υποκρισία, λέγεται «κάνω τη δουλειά που μου ανέθεσαν» και τέλος πάντων σε δημοκρατική χώρα ζούμε, όχι σε κομμουνιστικό καθεστώς να σε φυλακίσουμε επειδή παρέκλινες των πεποιθήσεών σου. Τα MAD δεν πραγματοποιούνται σε στυλ πάνελ που ο καθένας εκφράζει τη γνωμούλα του. Είναι απλό: ανακοίνωσε το βραβείο, δώσε το στην κοπέλα, πες μπράβο και πήγαινε στη θέση σου, το υπόλοιπο είναι αχρείαστο και λίγο δήθεν.

Γνώμη μου!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved