Λίνα Νικολακοπούλου: «Αξίζει τον κόπο να μην ξεκοπείς από το όνειρό σου»

POP UP TEAM
/
27 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο το μεσημέρι Τετάρτης και μίλησε για την κατάρρευση των δισκογραφικών εταιριών και την αλλαγή στους νόμους της αγοράς που επηρέασε άμεσα τους δημιουργούς.

Σχετικά με το αν η επιτυχία βαραίνει τον καλλιτέχνη, η στιχουργός απάντηση «Ναι, στη δικιά μου περίπτωση τουλάχιστον. Όταν πήρα ρίσκα ας πούμε για πιο αιχμηρά πράγματα, όταν έκανα το «Δι’ευχών» και το «Μένω εκτός» ή το «Μαμά γερνάω».

«Ήξερα ότι έχω ανεβάσει τον πήχη κι όλη μου η αγωνία ήταν για το επόμενό μου βήμα. Αλλά και την ίδια ώρα δεν ήθελα να παρασοβαρέψω πολύ και δεν μπορώ να γράψω χαρούμενα τραγούδια ή καθημερινά. Είχα δηλαδή αυτή την έγνοια.», δήλωσε η στιχουργός.

«Η ισορροπία βρίσκεται με τη λογική ότι η ζωή η ίδια ορθώνει κάτι τοίχους και σε εμποδίζει να προχωρήσεις όπως ήθελες. Σε δοκιμάζει. Γιατί μετά από αυτά τα μεγάλα σήματα που βλέπετε, γκρεμίστηκαν οι δισκογραφικές, δεν τους αφορούσε τίποτα από όλα αυτά. Οπότε έπρεπε να κρατήσεις το όνειρο ζωντανό μέσα σου και να δεις πότε θα ξαναπεράσει καράβι για να πας στον προορισμό σου.», ανέφερε η ίδια.

«Σκεφτείτε ότι το καράβι ήρθε για μένα με τον Νικόλα Πιοβάνι. Μπόρεσα να κάνω κάτι που δεν ήταν trendy, μέσα στις προδιαγραφές. Υπήρχε μεγάλο χρονικό κενό, πολλά χρόνια. Αυτά τα χρόνια καταγράφεις ό,τι θέλεις, αλλά βρίσκεις άλλες διεξόδους. Εγώ άρχισα να κάνω συναντήσεις με ποιητές, με λογοτέχνες και με επιστήμονες και να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που με ενδιέφεραν. Δεν είναι θέμα στενοχώριας, είσαι σε ένα σημείο με άγνωστο αύριο.», πρόσθεσε η στιχουργός.

«Το συναίσθημα είναι «απαιτητικό», πρέπει να έχεις κουράγια πολλά. Αξίζει τον κόπο να μην ξεκοπείς από το όνειρό σου, να πιστεύεις ότι η αιτία που σε έχει κάνει να διαφοροποιηθείς είναι ουσιαστική και βαθιά. Θέλει κουράγιο να σταθείς ζωντανός και τρυφερός», είπε η Λίνα Νικολακοπούλου.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved