Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το τραγούδι του Φρέντι Μέρκιουρι, μετά από πολλά χρόνια. Το τραγούδι «Time Waits For No One», το οποίο αρχικά ήταν αρχικά μέρος του soundtrack για το μιούζικαλ «Time», που είχε ανέβει στο West End το 1986, είχε κυκλοφορήσει με κάποια φωνητικά να συνοδεύουν την φωνή του σταρ των Queen. Τώρα, όμως, κυκλοφόρησε μια πρώτη εκδοχή με εντελώς διαφορετικά φωνητικά και μόνο τη μελωδία του πιάνου να συνοδεύει.

Ο δημιουργός του τραγουδιού, ο Ντέιβ Κλαρκ, εξήγησε πως όταν ηχογράφησαν για πρώτη φορά το κομμάτι με το συγκρότημά του «Dave Clark Five», δεν ήταν σχεδιασμένο. Είχε πάει πάει στο στούντιο Abbey Road μόνο και μόνο για μία απλή πρόβα με τον Μέρκιουρι.

«Η φωνή του με τη συνοδεία του πιάνου με έκανε να ανατριχιάσω, ήταν μαγικό. Μετά αρχίσαμε να ηχογραφούμε το κομμάτι και προσθέσαμε 18 tracks από φωνητικά, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στο Abbey Road. Ήταν φανταστικό, αλλά εγώ ένιωθα ακόμη πως υπήρχε κάτι στην αρχική πρόβα», περιέγραψε ο Κλαρκ, που αναζητούσε αυτό το demo σχεδόν δέκα χρόνια. Στάθηκε τυχερός όταν το 2017 κατάφερε να απομονώσει τη φωνή του Φρέντι. Πήρε το demo, το πήγε στον Μάικ Μόρα, ώστε να ηχογραφήσει ένα νέο κομμάτι με το πιάνο.

«Ανατρίχιασαν όλοι , όπως την πρώτη φορά που το άκουσα», είπε ο Κλαρκ, που ήταν ένας από τους πιο στενούς φίλους του Μέρκιουρι και ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί του στο υπνοδωμάτιο, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

«Ο γιατρός ήταν εκεί, μαζί μας, μισή ώρα πριν. Είχε πει πως απομένουν μερικές ημέρες ακόμα. Δεν περιμέναμε να πεθάνει τόσο γρήγορα», είχε εξομολογηθεί ο Κλαρκ σε συνέντευξή του στη Daily Mail το 2011 για τον θάνατο του τραγουδιστή και κατέληξε: "Ο Φρέντι είχε δοκιμάσει τα πάντα. Του έφερναν αεροπορικώς νέα φάρμακα από την Αμερική. Είχε πει πως η επόμενη γενιά θα ήταν εκείνη που θα νικούσε το AIDS. Το θλιβερό είναι πως αν όλο αυτό γινόταν 12 μήνες αργότερα, μπορεί να ήταν καλά με τον συνδυασμό των τότε νέων φαρμάκων».