H Billie Eilish ζήτησε περιοριστικά μέτρα για fan που πήγαινε συνέχεια σπίτι της

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2020

Περιοριστικά μέτρα ζήτησε η Billie Eilish για έναν φανατικό θαυμαστή που εμφανιζόταν συνεχώς στο σπίτι της αυτήν την εβδομάδα, χωρίς να τηρεί αποστάσεις ενώ τις περισσότερες φορές, δεν φορούσε καν μάσκα.

Η 18χρονη τραγουδίστρια, ζήτησε τα περιοριστικά μέτρα με την βοήθεια της νομικής εταιρίας McPherson LLP, υποστηρίζοντας πως ο Prenell Rousseau ξεκίνησε να έρχεται στο σπίτι, όπου μένει με την οικογένειά της, ξανά και ξανά.

 

Η Billie λέει πως ο 24χρονος εμφανίστηκε πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα, χτυπώντας το κουδούνι. Ο πατέρας της, που τον είδε από την κάμερα, τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και κάτι, με τον Rousseau να απαντά: «Νομίζω πως έχω λάθος διεύθυνση, αλλά μήπως μένει εδώ η Billie Eilish;». Αν και ο πατέρας της τραγουδίστριας απάντησε αρνητικά, ο 24χρονος δεν πτοήθηκε. 

Σύμφωνα με την Billie, επέστρεψε στις 9 το βράδυ επιδεικνύοντας «αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά». «Όσο περιμέναμε την ασφάλεια, ο κ. Rousseau παρέμενε στην αυλή μας, κάθισε κάτω και άρχισε να διαβάζει ένα βιβλίο, ενώ ταυτόχρονα μονολογούσε. Ο πατέρας μου του ζήτησε επανειλημμένα να φύγει, αλλά αρνήθηκε…».

 

 

 

Παρόλο που οι άντρες της ασφάλειας τον έδιωξαν, ο 24χρονος επέστρεψε λίγο αργότερα και ξάπλωσε πίσω από έναν τοίχο, έτοιμος να διανυκτερεύσει. Την Τρίτη εμφανίστηκε ξανά, προσπαθώντας να ανοίξει το χερούλι της πόρτας για να μπει μέσα.

 

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα και όσα ισχυρίζεται η τραγουδίστρια, ο Rousseau εμφανίστηκε συνολικά 7 φορές, εκ των οποίων τις πέντε δεν φορούσε μάσκα προστασίας, ενώ τις δυο φορές που είχε μάσκα, την τράβηξε προς τα κάτω ενώ μιλούσε στην ασφάλεια. Επίσης δεν φορούσε γάντια όταν άγγιξε το κουδούνι και το χερούλι.

Ο Rousseau οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές αλλά οι αρχές είπαν στην τραγουδίστρια πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, επειδή η καταπάτηση θεωρείται μη βίαιο αδίκημα, σημειώνοντας πως προσπαθούν να κρατούν εκτός φυλακής τέτοιου είδους δράστες λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Ο 24χρονος μπήκε σε λεωφορείο για να γυρίσει πίσω στη Νέα Υόρκη, όπου κατοικεί, αλλά η Billie Eilish φοβάται πως μήπως επιστρέψει οπότε ζήτησε περιοριστικά μέτρα, που έγιναν δεκτά και απαγορεύουν πλέον στον Rousseau να πλησιάζει την ίδια και την οικογένειά της πιο κοντά από 180 μέτρα.

 

 

Με πληροφορίες από TMZ, Πηγή: lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved