6 Σύγχρονα Ροκ Τραγούδια που Αξίζουν μια Θέση στη Playlist σου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
21 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η ροκ μουσική, είναι ένας αέρας ανανέωσης σε μια εποχή που τα μουσικά ρεύματα διασταυρώνονται συνεχώς. Ακόμα και σήμερα, νέοι ήχοι και συγκροτήματα αναδύονται, φέρνοντας μια φρέσκια πνοή στο είδος. Και οκ, έχουμε μιλήσει για τους Βασιλιάδες της ροκ όμως η νέα γενιά αυτών είναι εδώ. Ας δούμε 6 σύγχρονα ροκ τραγούδια που ξεχωρίζουν και αξίζουν μια θέση στη μουσική σου συλλογή.

1. Cave In – Wavering Angel

Ένα κομμάτι που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο στοιχεία του alt-rock και του progressive rock, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει.

2. Devin Townsend – Lightworker

Ο Καναδός μουσικός μας παρουσιάζει ένα τραγούδι με έντονα progressive στοιχεία, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ταλέντο του στο να πειραματίζεται με τους ήχους.

3. Disillusion – Am Abrund

Ένα συγκλονιστικό κομμάτι progressive metal, με περίπλοκες μελωδίες και στίχους που τσούζουν την ψυχούλα σου.

4. Maraton – Contranym

Οι Maraton μας προσφέρουν ένα τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία του progressive rock με την pop, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που είναι τόσο εμπορικό όσο και καλλιτεχνικά προκλητικό.

5. Marillion – Be Hard On Yourself

Οι βρετανοί progressive rockers επιστρέφουν με ένα τραγούδι που μας θυμίζει γιατί τους αγαπάμε τόσο πολύ.

6.Μaneskin – I Wanna Be Your Slave

Το απόλυτο ιταλικο sensation συγκρότημα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Είναι ίσως από τους πιο δυνατούς rockers πατώντας κάτω πολλούς Αμερικάνους αλλά και Βρετανούς που κρατούν τα πρωτεία.

Tags :

Μοιράσου το ...