Η Sia υιοθέτησε δυο 18χρονα αγόρια επειδή τελείωνε η αναδοχή τους λόγω ηλικίας: «Τους αγαπώ»

POP UP TEAM
/
20 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Sia μίλησε για την ζωή της ως μητέρα, μετά την υιοθεσία δυο 18χρονων αγοριών που θα έμεναν εκτός του συστήματος αναδοχής λόγω ηλικίας.

Η 44χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως καλωσόρισε πέρυσι στην οικογένειά της δυο γιους, στην διάρκεια συνέντευξης στο The Morning Mash Up, αποκαλύπτοντας πως υιοθέτησε τα δυο αγόρια όταν επρόκειτο να φύγουν από το σύστημα αναδοχής λόγω της ηλικίας τους. 

«Βασικά υιοθέτησα δυο γιους πέρυσι. Ήταν και οι δυο 18 ετών – φέτος είναι 19. Ναι, και τους αγαπώ», ανέφερε η ίδια. 

Στη συνέντευξή της μίλησε για την καινούργια καθημερινότητα της οικογένειας εν μέσω πανδημίας, εξηγώντας πως ένας από τους γιους της δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή στο σπίτι καθώς πολλά μέρη έκλεισαν λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

«Το βρήκαν και οι δυο αρκετά δύσκολο, ο ένας περισσότερο από τον άλλο. Αλλά και οι δυο έκαναν πράγματα που είναι καλά γι’ αυτούς, που τους βοηθάνε. Κάνουν διάφορα εκπαιδευτικά πράγματα και αυτό είναι καλό», πρόσθεσε. 

Η Sia είχε μιλήσει για πρώτη φορά σχετικά με ότι θα γίνει γονιός σε ένα άρθρο του GQ, που δημοσιεύτηκε νωρίτερα φέτος, στο οποίο έλεγε πως δεν αναζητά να κάνει σοβαρή σχέση με κανέναν. Συζητώντας με τον φίλο της Diplo, παραδέχθηκε πως κάποτε του είχε ζητήσει να έχουν σεξουαλικές επαφές χωρίς δεσμεύσεις.

«Φέτος του έγραψα [σ.σ. στον Diplo] ένα μήνυμα και του είπα, “Κοίτα, είσαι βασικά ένας από τους πέντε ανθρώπους που με ελκύουν σεξουαλικά, και τώρα που αποφάσισα να είμαι single για την υπόλοιπη ζωή μου και μόλις υιοθέτησα έναν γιο, δεν έχω χρόνο για σχέσεις…Αν ενδιαφέρεσαι για σεξ χωρίς δεσμεύεις, τότε πάρε με τηλέφωνο», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Το 2019, η Sia είχε αφήσει υπόνοιες πως σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά της όταν προσφέρθηκε να παρέχει ένα παντοτινό σπιτικό στον Dasani, ένα έφηβο αγόρι που είχε εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ «Foster» του HBO. «Γεια σου Dasani από το “Foster” του HBO! Θα ήθελα να σε υιοθετήσω», έγραψε τότε στο Twitter, αλλά αργότερα διέγραψε το μήνυμα. «Προσπαθούμε απλώς να σε βρούμε, να τελειώσουμε με τον έλεγχο του σπιτιού μου κλπ. Αλλά θέλω να ξέρεις πως πάντα θα έχεις ένα σπιτικό κοντά μου».

http://youtu.be/OrMjrCbyTgo  

Η Sia παντρεύτηκε τον κινηματογραφιστή Erik Anders Lang το 2014. Το 2016 ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. 

«Μετά από το έντονη ενδοσκόπηση, αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε ως ζευγάρι», είχαν δηλώσει τότε σε ανακοίνωσή τους. «Είμαστε, ωστόσο, αποφασισμένοι να παραμείνουμε φίλοι», πρόσθεσαν.

Με τον πρώην σύζυγο της, Erik Anders.

1628993 sia yiothesia 2

 

Πηγή: lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved