Οι Linking Park επιστρέφουν με νέα τραγουδίστρια

POP UP TEAM
/
12 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Πριν από 7 χρόνια, το 2017, το θρυλικό συγκρότημα Linking Park έχασε τον lead singer του τον Chester Bennington. Ο χαμός του βύθισε τους φαν του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο της μουσικής σε πένθος.  Ο τραγουδιστής έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Έκτοτε, το αμερικανικό ροκ συγκρότημα βρισκόταν σε παύση μέχρι την περασμένη άνοιξη, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για επανασχηματισμό. Μετά από μια μυστηριώδη αντίστροφη μέτρηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος, η ανακοίνωση είναι πλέον επίσημη. Οι Linkin Park επιστρέφουν με νέα προσθήκη και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ!

Ήταν μια ανακοίνωση που οι φαν του συγκροτήματος περίμεναν με ανυπομονησία! Σε μια συναυλία στο Λος Άντζελες στις 5 Σεπτεμβρίου, οι Linkin Park ανακοίνωσαν την επιστροφή τους με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ και μια επικείμενη περιοδεία. Για να αντικαταστήσουν τον Chester Bennington, ο οποίος πέθανε το 2017, το αμερικανικό ροκ συγκρότημα επιβεβαίωσε την άφιξη μιας νέας συν-τραγουδίστριας, της Emily Armstrong.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINKIN PARK (@linkinpark)

Φυσικά, είναι αδύνατον να αντικαταστήσει κάποιος τον Chester Bennington τραγουδώντας στο πλευρό του Mike Shinoda.  Οι πιστοί ακόλουθοι του συγκροτήματος είχαν τη δυνατότητα να μάθουν την επιστροφή του κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο YouTube, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες στις 5 Σεπτεμβρίου. Η Emily Armstrong είναι η γυναίκα που επιλέχθηκε να ενταχθεί στους Linkin Park!

Λοιπόν, ποια είναι; Η Emily Armstrong είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός. Είναι όμως περισσότερο γνωστή ως η τραγουδίστρια του hard rock συγκροτήματος Dead Sara. Σχηματίστηκαν στο Λος Άντζελες το 2005 γύρω από τους Emily Armstrong (φωνή, κιθάρα), Sean Friday (τύμπανα), Siouxsie Medley (κιθάρα) και Chris Null (κιθάρα, μπάσο), οι Dead Sara έβαλαν το στίγμα τους με το hit single “Weatherman “, από το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους”Dead Sara”, που κυκλοφόρησε το 2012.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINKIN PARK (@linkinpark)

Απόδειξη της φήμης τους, το 2012 το συγκρότημα κέρδισε το βραβείο ‘Best New Rock Band  στο τρίτο Vegas Rocks! Magazine Awards.

Έκτοτε, οι Dead Sara έχουν κυκλοφορήσει άλλα δύο άλμπουμ, το”Pleasure to Meet You” το 2015 και το”Ain’t It Tragic” το 2021. Η Emily Armstrong γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1986 και έχει κάνει επίσης αρκετές εμφανίσεις στο στούντιο και σε συναυλίες στο πλευρό των Beck, Demi Lovato και The Offspring, μεταξύ άλλων στο κομμάτι “Gone Away “.

Με αυτή την επανένωση δεν έμεινε ευχαριστημένος ο γιος του αποθανόντος τραγουδιστή, Jamie Bennington, ο οποίος με διάφορες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκε ότι ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Μάικ Σινόντα «διέγραψε αθόρυβα τη ζωή και την κληρονομιά του πατέρα μου σε πραγματικό χρόνο» παρουσιάζοντας τη νέα σύνθεση των Linkin Park την περασμένη εβδομάδα.

Ο Σινόντα είπε ότι γνωρίζει ότι «πολλοί άνθρωποι θα χρειαστούν χρόνο για να κατανοήσουν την αλλαγή» και «αν οι άνθρωποι δεν συμφωνούν, είμαι πολύ καλά με αυτό».

Ο Τζέιμι Μπένινγκτον αναφέρθηκε επίσης σε κατηγορίες για τους δεσμούς της Άρμστρονγκ με τη Σαϊεντολογία και την υποτιθέμενη υποστήριξή της στον ηθοποιό Ντάνι Μάστερσον κατά τη δίκη του για βιασμό το 2020.

Η Άρμστρονγκ εξέδωσε προηγουμένως μια δήλωση με την οποία αποστασιοποιήθηκε από τον ηθοποιό, λέγοντας ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του από τότε που μια προκαταρκτική ακρόαση αποκάλυψε «ασύλληπτες λεπτομέρειες» των εγκλημάτων του. Αργότερα κρίθηκε ένοχος.

Σε μια μεγάλη σειρά αναρτήσεων βίντεο, ο Τζέιμι Μπένινγκτον κατηγόρησε επίσης τον Μάικ Σινόντα ότι τον μπλοκάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι το συγκρότημα δεν τον ενημέρωσε για την επανένωση του.

«Δεν ήρθαν σε μένα με αυτήν την ανακοίνωση, δεν με ρώτησαν πώς ένιωθα, δεν μου πρόσφεραν εισιτήριο» είπε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!