Το Guardian κάνει αναφορά στην drive in εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Eτσι θα είναι πλέον οι συναυλίες;

Η συναυλία drive in στη γλυφάδα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε θέμα στον Guardian με τις φωτογραφίες από την εκδήλωση να κάνουν τον γύρο του κόσμου

Αλλωστε πρόκειται για την πρώτη drive in συναυλία που δόθηκε ποτέ στη χώρα μας λόγω των νέων συνθηκών που προέκυψαν από τον κορονοϊό.

Στο δημοσίευμα ο Guardian με αφορμή αυτή τη συναυλία αναρωτιέται αν έτσι θα γίνονται πλέον τέτοιου είδους εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.
Θέμα στον Guardian η drive in εμφάνιση της Ν. Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα- Eτσι θα είναι πλέον οι συναυλίες;

Η συναυλία δόθηκε στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ και για κάθε αυτοκίνητο υπήρχε προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία. Έτσι, κάθε θεατής είχε την απαιτούμενη απόσταση από τον διπλανό του καθώς βρισκόταν μέσα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

 “Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια –μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή” είπε από μικροφώνου ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσορίζοντας τους θεατές λίγο πριν αρχίσει η συναυλία και ανέβει στη σκηνή η Νατάσα Θεοδωρίδου για να ερμηνεύσει αγαπημένες της επιτυχίες.

Ο ίδιος υποσχέθηκε στο κοινό: “Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές”.

Εκείνο που αναρωτιέται όμως ο Guardian είναι αν πρόκειται για νέα τάξη πραγμάτων μετά την αναγκαία αλλαγή στις κοινωνικές μας συμπεριφορές.

Είναι το drive in το μέλλον των συναυλιών;

theodoridou drive in 06

Τα drive in, δηλαδή το να πηγαίνεις με το αυτοκίνητό σου να παρακολουθείς μία ταινία σε ανοιχτό χώρο, ήταν απίστευτα δημοφιλές τις δεκαετίες του 1930, 1940, 1950, 1960 στις Η.Π.Α. αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Φαίνεται όμως πως η νέα πραγματικότητα είναι να αναβιώσουμε την παλιά αυτή συνήθεια για να πηγαίνουμε σε συναυλίες και αυτό το καλοκαίρι.

Και μπορεί την αρχή να έκανε ο δήμος Γλυφάδας, όμως ακολουθούν όπως έχουν προαναγγείλει τα drive in cinema του Δήμου Χαϊδαρίου καθώς και αυτό της Αθήνας.Να σημειωθεί πως ανάλογες drive in συναυλίες ετοιμάζονται και στον Δήμο Χαϊδαρίου αλλά και της Αθήνας.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved