Ο Kendrick δεν παίζει φέτος. Η περιοδεία του, Grand National Tour, είναι φωτιά – και όχι μόνο καλλιτεχνικά. Σύμφωνα με το touring data, έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος ράπερ ever που τσίμπησε πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια από μια και μόνο συναυλία. Ναι, καλά διάβασες.
Η μεγάλη στιγμή ήταν στη Μινεάπολη, στο Bank Stadium, όπου εμφανίστηκε μαζί με τη SZA – το venue ήταν γεμάτο με 47.354 θεατές, και τα εισιτήρια (που έπαιζαν στα 192,70 δολάρια κατά μέσο όρο) εξαφανίστηκαν. Συνολικά έσοδα; 9.124.989 δολάρια. Το προηγούμενο ρεκόρ το κρατούσε ο Eminem από το 2019 με 8,7 εκατομμύρια στη Μελβούρνη, αλλά ο Kendrick είπε “κρατήστε μου το μικρόφωνο”.
.@kendricklamar is officially the first rapper in history to gross over $9 million in a single concert as headlining or co-headlining artist, breaking @Eminem's 2019 record in Melbourne.
— Touring Data (@touringdata) April 23, 2025
Η φάση δεν είναι μόνο τα λεφτά – η συγκεκριμένη συναυλία ήταν και η μεγαλύτερη σε προσέλευση για τον ίδιο και τη SZA ever. Και το tour τώρα ξεκινάει: μέχρι Ιούνιο κάνουν Νότια και Βόρεια Αμερική και μετά τσεκάρουν Ευρώπη και Αγγλία το καλοκαίρι.
Αλλά, για να είμαστε δίκαιοι:
Μπορεί ο Lamar να είναι ο πρώτος που έβγαλε 9.000.000 από μια συναυλία, αλλά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα ο ΛΕΞ.