Η Tina Turner ‘επιστρέφει’ – Ακούστε το ‘What’s Love Got to Do with It’ σε νέο mix από τον Dj Kygo

POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Τίνα Τέρνερ είπε να αφήσει για λίγο τη ζωή της συνταξιούχου για να κυκλοφορήσει ένα remix του τραγουδιού της “What Love Got to Do With It”, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1984, μαζί με τον Dj Kygo. Η νέα απόδοση dancefloor-ready έρχεται επίσης με ένα νέο visual.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Τίνα Τέρνερ, η οποία είναι ένας μύθος με τον οποίο μεγάλωσα ακούγοντας τα τραγούδια της”, δήλωσε ο Kygo. “”Το What Love Got To Do With It” είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, και είναι μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου, η ευκαιρία που μου δόθηκε να το ξανασχεδιάσω”. 

Το single ανακοινώθηκε στο Instagram του Kygo και είναι η τρίτη φορά που ο Νορβηγός Dj και παραγωγός αναμόρφωσε ένα κορυφαίο single της δεκαετίας του 1980. Πέρυσι, ο Kygo σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το remix του “High Love” της Whitney Houston, ενώ είχε προηγηθεί το remix του “Sexual Healing” του Marvin Gaye το 2013.

Το τελευταίο άλμπουμ της Τέρνερ, “Twenty Four Seven”, κυκλοφόρησε το 1999. Αυτή τη στιγμή η 80χρόνη Τίνα ζει στην Ελβετία με τον σύζυγό της, Erwin Bach, και είπε στους New York Times το 2019 ότι δεν έχει σχέδια να επιστρέψει στη μουσική της καριέρα: “Δεν τραγουδάω. Δεν χορεύω. Δεν ντύνομαι”. Ένα μιούζικαλ βασισμένο στη ζωή της Τίνα Τέρνηρ έκανε πρεμιέρα στο Broadway το περασμένο φθινόπωρο.

Και το παλιό: 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved