Καίτη Γαρμπή: “Σ’ όποιον αρέσω για τους άλλους δε μπορώ”- Το κοινωνικό μήνυμα κατά των διακρίσεων στο νέο της τραγούδι

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

“Δεν κάνω εκπτώσεις σε όσα θέλω και απαιτώ. Σ’ όποιον αρέσω για τους άλλους δε μπορώ”, τραγουδάει με τη γνωστή κι αγαπημένη φωνή της η Καίτη Γαρμπή στο νέο της κομμάτι σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Μέσα από το video του ‘Σ’ Όποιον Αρέσω’, που ανέβηκε πριν από λίγη ώρα στο YouTube, η Καίτη Γαρμπή, η δισκογραφική της εταιρεία (Panik Platinum) , ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος και ο art director Απόστολος Μητρόπουλος αποφάσισαν να περάσουν ένα μήνυμα σεβασμού στη διαφορετικότητα και μοναδικότητα του καθενός μας, κόντρα στα κάθε είδους στερεότυπα και τις αντιλήψεις που φτάνουν ακόμα και στο bullying ή/και τον ρατσισμό.

Εκτός από την ίδια την Καίτη, στο video είδαμε να συμμετέχουν ‘άνθρωποι της διπλανής πόρτας’, διαφόρων ηλικιών, διαφορετικής εξωτερικής εμφάνισης και εθνικότητας και ανεξαρτήτως φύλου, καθώς και μέλη της LGBT+ κοινότητας.

“Το ‘Σ’ Όποιον Αρέσω’ μιλάει για έναν άνθρωπο που καταπιέζει όλα αυτά που αισθάνεται και τον εκφράζουν, προκειμένου να αρέσει στους άλλους. Σαν προβολή στην κοινωνία και στο κοινό που απευθυνόμαστε, αυτό είναι ένα έντονο συναίσθημα που μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς, ενώ παράλληλα υπάρχουν στερεότυπα και άδικες διακρίσεις, όπως για παράδειγμα με βάση το φύλο, την εξωτερική εμφάνιση, τις σεξουαλικές προτιμήσεις και την καταγωγή”, μας εξήγησε η Καίτη.

http://youtu.be/WzAf4qa8bG0

“Το ‘Σ’ Όποιον Αρέσω’ είμαι σίγουρη πως θα ταιριάξει σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Κι εγώ προσωπικά λέω ‘σ’ όποιον αρέσω’ και θα χρησιμοποιήσω μία ωραία φράση της λατρεμένης Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία είπε: “Είμαι αυτή που είμαι και σ’ όποιον αρέσω! Που αρέσω δηλαδή”.

“Μέσα από το video, που το γυρίσαμε σε ένα πολύ απλό set-up, ο στόχος είναι να στείλουμε ένα μήνυμα δύναμης και σεβασμού.

Η Καίτη Γαρμπή ανήκει στους καλλιτέχνες που δεν διστάζουν να πάρουν δημόσια θέση για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τη δημόσια σφαίρα. Το έχει αποδείξει άλλωστε με τις κατά καιρούς δηλώσεις της.

“’Είμαι ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του. Είμαι φανατική της αλήθειας και δείχνω την αλήθεια’’.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved