Enrique Iglesias και Billboard Latin Music Awards: Κορυφαίος Λατίνος καλλιτέχνης όλων των εποχών

MARY POPPINS
/
21 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η βράβευση που θα πραγματοποιηθεί στα φετινά Billboard Latin Music Awards!

Το παγκόσμιο είδωλο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Enrique Iglesias θα αναγνωριστεί ως Top Latin Artist of All Time στα φετινά Billboard Latin Music Awards, όπως ανακοινώθηκε από το Telemundo και το Billboard. To show θα προβληθεί live από το BB&T Center στο Sunrise της Φλόριντα σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Ο Iglesias έχει κυκλοφορήσει πάνω από 40 smash singles, έχει πουλήσει πάνω από 180 εκατομμύρια δίσκους, έχει ξεπεράσει τα 19 δισεκατομμύρια streams και 17 δισεκατομμύρια video views, καθώς έχει πραγματοποιήσει και συναυλίες σε κάθε μεριά του κόσμου με πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές και 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων.

Ο Enrique συνεχίζει να κυριαρχεί σε πολλά Billboard Latin Charts, σημειώνοντας ιστορικά ρεκόρ. Ο ίδιος, κρατάει το ρεκόρ για τα περισσότερα Νο.1 στο Hot Latin Songs chart με 27 singles αλλά και ακόμα 39 στο Top 30 του ίδιου chart. Ξεχωρίζει ως ο καλλιτέχνης για τα περισσότερους Νο.1 τίτλους στο Latin Airplay Chart με 31 τραγούδια αλλά και τα περισσότερα Top 10 hits στο ίδιο chart με 40. Επίσης είναι κάτοχος του ρεκόρ με τα περισσότερα Νο.1 στο Latin Pop Airplay, καθώς 24 επιτυχίες του έχουν φτάσει στην κορυφή αλλά και τα περισσότερα Top 10 στο ίδιο chart με 43 κυκλοφορίες.

http://youtu.be/NUsoVlDFqZg

Επιπλέον, ο Enrique Iglesias έχει καταφέρει 14 Νο.1 tracks και 25 Top 10 tracks στο Billboard Dance Club chart, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ από Λατίνο καλλιτέχνη. Έχει μπει 25 φορές στο Hot 100 chart, με 2 Νο.1 και 5 Top 10, 14 φορές στο Billboard 200 chart με 3 Top 10 καθώς έχει φτάσει μία φορά και στην κορυφή του Pop Song Airplay chart και 7 φορές στο Top 10. O Enrique έχει παραλάβει τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Billboard Latin Music Awards (47).

Με όλα αυτά τα επιτεύγματα, ο Enrique είναι αδιαμφισβήτητα ο Μεγαλύτερος Latin Καλλιτέχνης στην ιστορία κερδίζοντας έτσι και τον τίτλο του βασιλιά της Latin Pop.

http://youtu.be/5sye_VxmNZA

“O Enrique είναι ένας καλλιτέχνης είδωλο, ένας παγκόσμιος star, ένας τρομερός επαγγελματίας και πάνω από όλα ένα απίστευτος άνθρωπος. Η μουσική του έχει περάσει από πολλές γενιές. Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της συνεχής επιρροής του. Είναι τιμή για εμάς στην Sony Music να δουλεύουμε μαζί του. Συγχαρητήρια Enrique!”, δήλωσε ο AfoVerde, Chairman και CEO της Sony Music Latin Iberia.

Ο καλλιτέχνης έχει υποστηρίξει με πάθος τον οργανισμό Save The Children. O Enrique και οι fans του από όλο τον κόσμο έχουν στηρίξει τον αγαπημένο του σκοπό μέσα από online προσφορές, πλειστηριασμούς, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, merchandise και meet and greets έχοντας δώσει μέχρι στιγμής 400.000 δολάρια

http://youtu.be/koJlIGDImiU

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved