Μια γεύση από το "Μουσικό Κουτί" που κάνει πρεμιέρα αύριο το βράδυ στις 10.00 στην ΕΡΤ1 με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Με καλεσμένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Φοίβο Δεληβοριά κάνει πρεμιέρα αύριο το "Μουσικό κουτί" της ΕΡΤ με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, που είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε στο ρόλο του παρουσιαστή.

Η ιδέα της εκπομπής ανήκει στον Νίκο Πορτοκάλογλου
Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή θα μεταδίδεται από αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00, στην ΕΡΤ1 και αυτό που είναι το ενδιαφέρον είναι πως είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που μια μουσική εκπομπή δεν θα στηρίζεται σε κάποιο ξένο φορμάτ.

Η ιδέα της συγκεκριμένης εκπομπής ανήκει στον Νίκο Πορτοκάλογλου και στο Juke Box που ήταν ο τίτλος της τελευταίας του μουσικής παράστασης πριν το lock down του κορονοϊού.

Ποια είναι η πρωτοτυπία της; Οι καλεσμένοι της εκπομπής δεν θα ερμηνεύουν μόνο δικές τους επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια που δεν τους έχουμε ξανακούσει ποτέ να λένε.
Έτσι -το πιστεύετε ή όχι- στην αυριανή πρεμιέρα της εκπομπή θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τη Νατάσσα Μποφίλιου να ερμηνεύει Rihanna στην τεράστια επιτυχία της Diamonds.

bofilll2

Δείτε το βίντεο: