Mariah Carey: Φωτογραφίζεται για το ELLE USA με γιορτινή διάθεση και μας ξεσηκώνει

POP UP TEAM
/
3 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Mariah Carey φωτογραφήθηκε μέσω iPhone για το digital cover του ELLE USA, αναβιώνοντας το all-time classic πια hit All I Want for Christmas Is You. Για τα δύσκολα Χριστούγεννα του 2020, η τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα μεγάλο γιορτινό show, με λαμπερούς καλεσμένους, όπως Ariana Grande, Snoop Dog και πολλοί άλλοι. Το «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ σε όλο τον κόσμο στις 4 Δεκεμβρίου.

Η Mariah Carey μίλησε για όλα στο ELLE USA και εμείς μετράμε αντίστροφα να ακούσουμε το νέο της hit.

“Ξεκινά με λίγες νότες λαχτάρας που εκτείνονται σιγά σιγά στα όριά τους: «I don’t want a lot for Christmas. There is just one thing I need»… Και μετά χωρίς προειδοποίηση, όλη αυτή η λαχτάρα εκρήγνυται σε μια φωνητική διαδρομή χωρίς ανάσα, σαν ένα χτύπημα ντοπαμίνης με κουδουνάκια, και την αίσθηση πως όλα τα δώρα που ήθελες ποτέ σε πλημμυρίζουν, ενώ συναντάς ξανά όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, την ώρα που η σωστή ποσότητα χιονιού πέφτει στο background.

Όσες φορές και αν έχεις ακούσει το All I Want for Christmas Is You της Mariah Carey, αυτό το χριστουγεννιάτικο beat σε ξεσηκώνει κάθε φορά. Το τραγούδι έχει τόση δυναμική που κάθε χρόνο ανεβαίνει στα Google trends στο τέλος του φθινοπώρου. Αυτή τη χρονιά έκανε μια ακόμα εμφάνιση κατά τη διάρκεια ενός αυτοσχέδιου εορτασμού από τους κωμικούς Demi Adejuyigbe και Addie Weyrich μετά τις εκλογές. Η ίδια η Carey έκανε repost το κλιπ: οι φιλόξενοι οικοδεσπότες, μόλις σε ηλικία να θυμούνται την κυκλοφορία του το 1994, περιστρέφονται σε ένα αυτοκίνητο σε ένα βενζινάδικο του L.A. Οποιοδήποτε άλλο τραγούδι απλά δεν θα ταίριαζε σαν soundtrack σε μια πολιτική νίκη. Αυτό έμοιαζε σωστό. «Ήταν υπέροχο που έγινα μέρος αυτών των εορτασμών και με εξέπληξε», μας αφηγείται η Mariah Carey καθώς μέσω Zoom. «Ήταν μια τόσο δύσκολη χρονιά και πραγματικά νιώθω πως ο κόσμος χρειάζεται τόσο πολύ να γιορτάσει. Με κάθε ευκαιρία: Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, δεν μπορούμε να γιορτάσουμε, αυτό ακυρώνεται, εκείνο ακυρώνεται».

Αν τα Χριστούγεννα ήταν συνώνυμα με ένα celebrity, θα ήταν σίγουρα η Maria Carey. Και όσον αφορά τη Mariah Carey, πολλά πράγματα μπορούν να ακυρωθούν τώρα, αλλά όχι το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η Αμερική βλέπει την Carey σαν ένα διαιτητή που μας δείχνει πότε είναι η στιγμή να ξεκινήσει η εορταστική περίοδος. Πέρυσι την 1η Νοεμβρίου, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο με τον εαυτό της λέγοντας «Είναι η ώρα!» Οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε όμως ο Covid-19, σημαίνουν πως το timeline μας θάμπωσε λίγο. Σαν αντίδοτο μπροστά σε αυτό το κλίμα απελπισίας, πολλοί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, άναψαν τα χριστουγεννιάτικα φώτα τους από το Μάρτιο κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας. Και ενώ η Carey συνήθως έχει κανόνες για το πότε μπορούν να ξεκινήσουν οι εορτασμοί, κάνει μια εξαίρεση αυτή τη φορά. «Ποτέ δεν θέλω να γιορτάσω πολύ νωρίς. Πάντα λέω: Δεν γίνεται, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όμως πρέπει να το αποδεχτώ αυτή τη χρονιά», εξηγεί.

 http://youtu.be/w_olF-UCINY

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved