«Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All»Η τραγική μοίρα της Γουίτνεϊ και της Κριστίνα, γίνεται ντοκιμαντέρ

POP UP TEAM
/
28 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Tο ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ για τη Γουίτνεϊ Χιούστον και την κόρη της, το οποίο διαρκεί δύο ώρες, θα ρίξει μία σε βάθος ματιά σε μερικούς από τους αγώνες που έδωσαν οι δύο τους, καθώς μοιράστηκαν πολλές παράλληλες εμπειρίες ζωής.

Το Lifetime κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τις ζωές της ποπ σταρ και της κόρης της με τίτλο «Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All», το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου του 2021.

«Η Γουίτνεϊ ήταν ένα είδωλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τις Γουίτνεϊ», λέει η φίλη της Πέρι Ράιντ στο τρέιλερ. «Αποκτήσαμε την άποψη αυτή, για το τι είναι αυτή η πριγκίπισσα της ποπ», προσθέτει ο Ράντι Τζάκσον.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σε ηλικία 48 ετών. Έφυγε από τη ζωή στο Beverly Hilton Hotel στην Καλιφόρνια λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη παράσταση στο ετήσιο προ-Grammy Gala του Clive Davis.

Τρία χρόνια αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου 2015, η κόρη της Γουίτνεϊ και του Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού πέρασε μήνες σε διάφορα νοσοκομεία, η Μπόμπι Κριστίνα, πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015. Ήταν 22 ετών.

«Το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια μπανιέρα έχοντας την ίδια μοίρα με τη μητέρα της δεν έχει κανένα νόημα», λέει η φίλη της Μπράουν, Σάρα Μπέκμαν στο ντοκιμαντέρ.

https://youtu.be/eo2IVHJaUUE

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved