Ντόλι Πάρτον και Γουίλι Νέλσον κυκλοφόρησαν το βιντεοκλίπ για το «Pretty Paper»

POP UP TEAM
/
28 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Νέλσον έγραψε το «Pretty Paper» το 1963 και πηγή έμπνευσής του υπήρξε ένα άτομο με αναπηρία που πωλούσε μολύβια και χαρτί περιτυλίγματος έξω από ένα πολυκατάστημα

Η Ντόλι Πάρτον κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο μουσικό άλμπουμ της με τίτλο «A Holly Dolly Christmas» τον περασμένο Οκτώβριο.

Σ’ αυτόν συμμετέχουν πολλές διασημότητες όπως η Μάιλι Σάιρους, ο Τζίμι Φάλον και ο Μάικλ Μπουμπλέ, ενώ επανενώθηκε με τον παλιό φίλο της Γουίλι Νέλσον για να ερμηνεύσουν το τραγούδι του «Pretty Paper». Οι δυο τους παρουσίασαν ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι, όπου εμφανίζονται σαν πολύχρωμες καρικατούρες.

Ο Νέλσον έγραψε το «Pretty Paper» το 1963 και πηγή έμπνευσής του υπήρξε ένα άτομο με αναπηρία που πωλούσε μολύβια και χαρτί περιτυλίγματος έξω από ένα πολυκατάστημα.

«Φαντάστηκα ότι δεν θα μπορούσαν όλοι να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως συνήθως φέτος, ήθελα να είμαι δημιουργικός αντί να κάθομαι στο σπίτι αυτό το καλοκαίρι» είπε η Πάρτον μιλώντας για το χριστουγεννιάτικό της άλμπουμ. «Έβαλα, λοιπόν, τη μάσκα, τα γάντια μου και κρατώντας τις κοινωνικές αποστάσεις συνάντησα όλους τους θαυμάσιους μουσικούς και τραγουδιστές, και προχωρήσαμε να συνθέσουμε αυτό που νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα έργα που έχω κάνει ποτέ», συμπλήρωσε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved