Ιμάν: Δεν θα ξανάπαντρευτώ, ο Ντέιβιντ ήταν η αληθινή μου αγάπη

POP UP TEAM
/
7 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Ιμάν δήλωσε ότι δεν θα παντρευτεί ξανά μετά τον θάνατο του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπόουι.

Το 65χρονο σούπερ μόντελ είπε ότι, ο άνδρας της ήταν «η αληθινή αγάπη» της ζωής της και πως πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του παραμένει στην καρδιά και τη σκέψη πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ο Ντέιβιντ Μπόουι, ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς μουσικούς και περφόρμερ του 20ού αιώνα, έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2016, σε ηλικία 69 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο του ήπατος.

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar, η Ιμάν είπε «ο Ντέιβιντ είναι καθημερινά στην καρδιά και στη σκέψη όλων μας. Ξέρετε, ήταν η αληθινή μου αγάπη. Η κόρη μου με ρώτησε κάποτε αν θα παντρευόμουν ξανά και απάντησα ”ποτέ”».

«Κρύβεται σε κοινή θέα. Οι θαυμαστές του είναι παρόντες, η μουσική του παίζεται ακόμη. Και την ημέρα του θανάτου του, έκανα έναν περίπατο και ένα bluebird πέταξε μπροστά μου. Ένα bluebird, απ′ όλα τα πλάσματα», πρόσθεσε, αναφερόμενη στους στίχους από το τελευταίο τραγούδι του με τίτλο «Lazarus».

Η Ιμάν, η οποία υπήρξε μούσα μεγάλων σχεδιαστών, όπως ο Τζιάνι Βερσάτσε και ο Ιβ Σεν Λοράν, δήλωσε ότι ο γάμος τους ήταν πολύ πιο «καθημερινός» από ό, τι θα φανταζόταν ο περισσότερος κόσμος.

Μιλώντας για τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη είπε ότι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο κανονική. Ήταν ένας πραγματικά κανονικό γάμος. Ήταν ένας πολύ αστείος και πολύ θερμός τζέντλεμαν. Όλοι μιλούσαν για το φουτουριστικό του στυλ, αλλά δεν ήταν έτσι, περισσότερο απ′ όλα του άρεσε να φοράει κοστούμι».

iman with husband british singer and songwriter david bowie at a bulgari gala at the orangerie at the chateau de versailles photo by david lefranc kipa sygma via getty images

«Ήταν μια όμορφη, συνηθισμένη ζωή και αυτό ήταν υπέροχο. Μπορούσαμε να πάρουμε την κόρη μας από το σχολείο, να περπατήσουμε… Εύχομαι να είχαμε περισσότερα χρόνια μαζί».

Η σχέση του Ντέιβιντ Μπόουι με την Ιμάν ξεκίνησε το 1992. Απέκτησαν μία κόρη, την 20χρονη σήμερα Αλεξάντρια.

 

Με πληροφορίες από huffingtonpost

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved