Good Job Nicky: “Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας”

POP UP TEAM
/
19 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη” λέει ο Good Job Nicky.

 Ο Good Job Nicky, o ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

http://youtu.be/dm-8QNoizXk

Το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στην ελληνική, μουσική σκηνή μετρά ήδη εκατομμύρια προβολές στις ψηφιακές πλατφόρμες και έχει προκαλέσει πανικό με τα τραγούδια του, είναι μόλις 24 ετών και μετά από πολλές προσκλήσεις που του είχαν γίνει για τηλεοπτικές συνεντεύξεις, είπε το ναι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, ο Good Job Nicky εξήγησε για έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, για το πώς προέκυψε το ψευδώνυμο “Good Job Nicky” και για το αν σκέφτεται να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ακόμα μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε, τις κρίσεις πανικού αλλά και τη σχέση του με τους γονείς και τα αδέλφια του.

Γιατί έκρυβε από ολους ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική
Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα. Και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά.

Για τα αδέλφια του
Και τα τρία αδέλφια μου είναι εκπληκτικά μυαλά. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ΄ όλα!

 Για το όνομα Good Job Nicky
Απαντώντας το ερώτημα πώς δημιουργήθηκε το Good Job Nicky απάντησε: Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου.

Τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας
Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ “μαλακισμένο”, (συγγνώμη μαμά) αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη.

http://youtu.be/aOdn5EiqDuo

Βγάζουμε ένα single τον μήνα
Ο Ερμής Γεραγίδης είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Είναι πιο “σημαντικός” από μένα στη μουσική. Έχω ένα κόλλημα με τους μήνες… Κάθε μήνα βγάζουμε από ένα single. Μας χρειάζεται αυτό.

Οι κρίσεις πανικού
Έχω περάσει κρίσεις πανικού τα τελευταία χρόνια. Πέρασα δύσκολα. Γι΄αυτό το Clouds είναι το αγαπημένο μου τραγούδι. Μιλά για την εσωτερική μάχη…

http://youtu.be/IDCt-jzH0cE

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του νεαρού καλλιτέχνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

http://youtu.be/OKTWNbOi4hI

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved