Μοναδικό ρεκόρ στο YouTube κατάφεραν οι Queen ένα με το Bohemian Rhapsody!

POP UP TEAM
/
24 Ιουλίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Πρόκειται για ένα τραγούδι – ύμνος, το «Bohemian Rhapsody», από το συγκρότημα – θρύλο, τους Queen.

Αυτός ο συνδυασμός είναι μοναδικός και ικανός να οδγήσει στο να σπάσει ρεκόρ στο Youtube: έγινε το πρώτο βίντεο κλιπ που γυρίστηκε πριν τη δεκαετία του ’90 και ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο views!

Αυτό το γεγονός δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο κι έτσι τα δυο μέλη του συγκροτήματος που βρίσκονται εν ζωή, o Μπράιαν Μέι και ο Ρότζερ Τέιλορ, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τη Universal Music και το YouTube/ Google, ώστε να δημιουργήσουν μία νέα προσέγγιση στο παλιό single και βίντεοκλίπ.

Έφτιαξαν λοιπόν, μία καινούργια ψηφιακά επεξεργασμένη εκδοχή του αυθεντικού κλιπ, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Top of the Pops» στην Αγγλία το 1975, και ανακοίνωσαν τη δημιουργία τριών νέων κλιπ των τραγουδιών τους με τη συμμετοχή των θαυμαστών τους: «Μας τιμά που το “Bohemian Rhapsody” έφτασε το 1 δις προβολές στο YouTube», δήλωσαν ο Brian May και ο Roger Taylor στην ανακοίνωσή τους.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να το γιορτάσουμε με τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας σε όλον τον κόσμο με τη δημιουργία τριών νέων βίντεο από τα τραγούδια μας, τα οποία θα σας περιλαμβάνουν. Αν είστε μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, visual artists ή απλά θέλετε να διασκεδάσετε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.youarethechampions.com για να μάθετε περισσότερα».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved