Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη σειρά "Breaking Bad" αναγνωρίζουν από μακριά το σπίτι του Γουόλτερ Γουάιτ ή Heisenberg.

Η συγκεκριμένη κατοικία, που βρίσκεται στην Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό, κατοικείται στην πραγματικότητα από ανθρώπους που δεν έχουν κάποια σχέση με το σίριαλ και... υποφέρουν από τους οπαδούς της σειράς που το επισκέπτονται ασταμάτητα.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να τοποθετήσουν μεταλλικό φράχτη που περικλείει το σπίτι, σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν θαυμαστές της σειράς που είχαν το θράσος μέχρι και να εισβάλουν στην αυλή προκειμένου να αναπαραστήσουν αγαπημένες τους σκηνές. 

Η υπόθεση του "Breaking Bad" περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον), έναν καθηγητή χημείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα. Όταν ο Γουάιτ διαγιγνώσκεται με τελικό καρκίνο πνευμόνων, καταρρέει και αποφασίζει να προσανατολιστεί στον κόσμο του εγκλήματος, με το να παράγει και να πουλάει μεθαμφεταμίνη με τον πρώην μαθητή του Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) με την επιθυμία να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογενείας του.

Η σειρά που θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών με φανατικούς οπαδους σε ολο τον κόσμο κέρδισε αναρίθμητα βραβεία ΕΜΜΥ ( τα αντίστοιχα τηλεοπτικά όσκαρ") και διήρκησε συνολικά πέντε χρόνια, με πέντε αντίστοιχους κύκλους επεισοδίων από το 2008 έως και το 2013.