Στο επόμενο επεισόδιο του Maestro. Απρόβλεπτες ανατροπές με τον Ορέστη να βρίσκεται σε αδιέξοδο

Copyright @Facebook Christopher Papakaliatis
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
16 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Απίστευτες ανατροπές και καθηλωτικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο στη σειρά Maestro, που θα προβληθεί αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 22:40, στο MEGA.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τα δικαιώματα της οποίας απέκτησε το Netflix πριν από μερικές ημέρες, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς. Έχει μετατραπεί στον κύριο παίχτη της prime time ζώνης, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης.

Στο νέο επεισόδιο του Maestro με τίτλο La Famiglia και σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε, η απαγορευμένη σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας θα βρεθεί εκτεθειμένη, με τον Φάνη να κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τι συμβαίνει.

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υπόσχεται συγκινήσεις.Ο έρωτας που αποκαλύπτεται παρασύρει πολλά πρόσωπα και πυροδοτεί συγκλονιστικές εξελίξεις στο ορμητικό του πέρασμα.

Ο Φάνης ετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία, συνεχίζοντας τις παράνομες δραστηριότητές του με τον Χαράλαμπο ενώ ταυτοχρονα προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με την Κλέλια και τον καλεί στο σπίτι με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Ορέστης βρίσκεται σε αδιέξοδο και η αδυναμία του για την Κλέλια θα τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή του.

Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

 

http://www.youtube.com/watch?v=hxK_Rsx_DfQ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved