Για τις ερωτικές σκηνές του Maestro με τον Χριστόφορο μιλά η Κλέλια

Copyright @Instagram christopherpapakaliatis
POP UP TEAM
/
18 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Εξαίρει τον επαγγελματισμό των συντελεστών της σειράς η 26χρονη ηθοποιός.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro» μίλησε για το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA και τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Διανύοντας μια εξαιρετική σεζόν στον επαγγελματικό χώρο, καθώς συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Μοτέλ» αλλά και πρωταγωνιστεί στη σειρά «Maestro», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στο Πρωινό για τις αντιδράσεις του κόσμου προς την ίδια αλλά, και για τις ερωτικές σκηνές της σειράς.

Η Κλέλια Ανδριολάτου εξέφρασε αρχικά τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι το «Maestro» θα ενταχθεί στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix και θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι πολύ τυχερή που ανήκω σε αυτή την ομάδα και νομίζω ότι αξίζει να λέω κάθε μέρα “ευχαριστώ” που το ζω. Είναι μεγάλη η χαρά που αυτή η δουλειά θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο γιατί το αξίζει», ανέφερε η 26χρονη ηθοποιός.

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για το πώς της συμπεριφέρεται ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο λέγοντας ότι το πραγματικό της όνομα ταυτίζεται με αυτό της σειράς, γεγονός που μπορεί να την μπερδέψει.

«Στον δρόμο με φωνάζουν “Κλέλια” επειδή είναι το όνομά μου στη σειρά και εγώ νομίζω ότι με φωνάζουν κανονικά. Έχει πλάκα. Στη δουλειά γενικά δεν υπάρχει ταβάνι. Το ταβάνι είναι για να το βλέπουμε στο σπίτι μας και να ηρεμούμε. Εγώ πήρα το πτυχίο μου πέρυσι, οπότε έτυχα το jackpot αλλά όχι τυχαία».
 
 
Από την Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved