Ο Sam Smith ήταν ο μουσικός καλεσμένος στο πρώτο επεισόδιο του Saturday Night Live για το 2023. Ο βρετανός τραγουδιστής έφερε μαζί του έναν καλεσμένο έκπληξη και οι θεατές έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Η Sharon Stone εμφανίστηκε στην εκτέλεση του σινγκλ «Gloria» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ξαπλωμένη την περισσότερη ώρα επάνω σε χρυσοκέντητα σεντόνια, ενώ ο Smith τραγουδούσε περικυκλωμένος ανάμεσα σε ένα μυστηριώδες φιγούρες με αστραφτερές κουκούλες.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Sharon Stone στο SNL εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Για όσους θυμούνται ήταν παρουσιάστρια τον Απρίλιο του 1992, λίγο μετά την κυκλοφορία του Basic Instinct. Η Stone εμφανίστηκε επίσης στο τελευταίο σκετς της βραδιάς Film Noir.

Ο Sam Smith είχε επίσης την Kim Petras δίπλα του για να ερμηνεύσει το κορυφαίο του σίνγκλ στα charts, Unholy.


Καλεσμένη οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν η Aubrey Plaza, η οποία ήρθε φρέσκια από την συμμετοχή της στο The White Lotus. Η Plaza ενώθηκε με την ηθοποιό Amy Poehler από το Parks And Recreation στον εναρκτήριο μονόλογό της καθώς και στο Weekend Update για να εναρκώσουν τους παλιούς τους χαρακτήρες από την σειρά.

Ο Joe Biden εμφανίσθηκε επίσης μέσα από ένα προηχογραφημένο βίντεο για τις ανάγκες του μονολόγου.

Οι Property Brothers και ο τραγουδιστής Tony Hawk εμφανίστηκαν σε ένα σκετς για την Μις Υφήλιο και η Allison Williams εμφανίστηκε σε μια παρωδία της ταινίας του M3GAN.

 

 


TAGS : Sharon Stone SNL