Ναι, ο Neil Patrick Harris εμφανίζεται στο How I Met Your Father

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
26 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι θαυμαστές του How I Met Your Father είχαν την τύχη να δουν τον αρχικό πρωταγωνιστή του How I Met Your Mother, Neil Patrick Harris να επιστρέφει ως Barney. Η εμφάνισή του στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν ήταν σύντομη, αλλά σε μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Weekly, οι δημιουργοί του spinoff, Isaac Aptaker και Elizabeth Berger επιβεβαίωσαν ότι ο Harris θα επιστρέψει στα επόμενα επισόδια.

Ο Barney εμφανίστηκε στο τέλος της πρεμιέρας της 2ης σεζόν, όταν η Sophie (Hillary Duff) τον τράκαρε από πίσω ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Η μεγάλη αποκάλυψη γίνεται όταν βγαίνει από το Audi του (με πινακίδες κυκλοφορίας “LGNDRY”) και λέει απλά, “Duuude”.

Η σκηνή τελειώνει μετά από αυτή τη σύντομη συνάντηση, αφήνοντας τους θεατές να αναρωτιούνται ποιος είναι ο ρόλος του Barney στη ζωή της Sophie. Σύμφωνα με την Berger, «Έρχονται κι άλλα. Μέχρι να τελειώσει η εμφάνισή του στην εκπομπή μας, ο κόσμος θα νιώθει πραγματικά ικανοποιημένος από αυτό που έχει δει». Όπως η εμφάνιση της Robin (Cobie Smulders) στην 1η σεζόν του spinoff, έτσι και η εμφάνιση του Barney εξυπηρετεί έναν μεγαλύτερο σκοπό στην πλοκή της σειρά από την απλή νοσταλγία των θαυμαστών.

«Στέλνει τη Sophie σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση, η οποία γίνεται η αποστολή της για ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν», είπε η Elizabeth Berger στο EW. «Είναι ο ρόλος του πραγματικά καθοριστικός στο να βάλει τη Sophie στον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει για να συνεχίσει το ταξίδι της ώστε να ενηλικιωθεί και να βρει την αγάπη. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για το πώς ο χαρακτήρας του αλλάζει τη ζωή της προς μια εντελώς νέα κατεύθυνση».

Εκτός από περισσότερες σκηνές με τον Barney, οι θαυμαστές του How I Met Your Father μπορούν επίσης να περιμένουν με ανυπομονησία εμφανίσεις από το υπόλοιπο καστ της κωμικής σειράς. «Έχουμε συζητήσει τρόπους που μπορούν να εμφανίσουν οι αρχικοί χαρακτήρες της σειράς», είπε η Berger. «Τώρα πρέπει απλώς να βρούμε ένα τρόπο για να τα συνδυάσουμε και ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι είναι διαθέσιμοι και θέλουν να το κάνουν. Αλλά ναι, πιστεύουμε ότι είναι διασκεδαστικό και κάνει τον κόσμο μας μεγαλύτερο και ικανοποιεί τους θαυμαστές, οπότε μας αρέσει να το κάνουμε και έχουμε τις ιδέες».

http://www.youtube.com/watch?v=KfUJDOlkQHQ&t=87s

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved