Κάντε στην μπάντα Kardashians. Έρχεται ο Sylvester Stallone και το νέο του οικογενειακό reality

Copyright @Instagram jenniferflavinstallone
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
4 Φεβρουαρίου, 2023

Το καινούργιο reality, που έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη, θα δώσει στους θεατές την ευκαιρία να δουν από κοντά την καθημερινότητα μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ.

Ο Sylvester Stallone, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, έχει έτοιμο το επόμενο μεγάλο του project και αυτό είναι ένα reality show.

Την Πέμπτη, η Paramount+ ανακοίνωσε το The Family Stallone, μια νέα σειρά reality που ακολουθεί τον διάσημο ηθοποιό, τη σύζυγό του Jennifer Flavin Stallone και τις κόρες τους Sophia, Sistine και Scarlet. Η σειρά των οκτώ επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη.

«Αφού υποδύθηκε μερικούς από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες στην κινηματογραφική ιστορία, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Sylvester Stallone είναι έτοιμος να δώσει στις κάμερες πρόσβαση σε αυτό που θεωρεί τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του: αυτόν του μπαμπά», είπε η υπηρεσία streaming για την εκπομπή. «Αυτή η νέα σειρά με πρωταγωνίστριες τις τρεις κόρες του, τη σύζυγό του και τον ίδιο τον Sylvester Stallone προσφέρει πρώτη θέση στο τραπέζι μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ».

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τον Stallone, η εκπομπή θα μας παρουσιάσει την γυναίκα του Flavin, κάτοικο του Λος Άντζελες και συνιδιοκτήτρια της εταιρίας καλλυντικών Serious Skin Care, καθώς και τη Sophia, τη Sistine και τη Scarlet, που έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη show business. Η Sophia και η Sistine συνδιοργανώνουν ένα podcast μαζί, ενώ η Scarlet έχει παίξει μαζί με τον πατέρα της στην σειρά Tulsa King.

http://www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbA

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο για το reality, ωστόσο, είναι αν θα ασχοληθεί με τον σύντομο περσινό χωρισμό του Sylvester Stallone και της Flavin μετά από 25 χρόνια γάμου, συμπεριλαμβανομένων της φήμης ότι ο σκύλος του Sylvester Stallone ήταν στο επίκεντρο της σύγκρουσής τους, τόσο που ο ηθοποιός κάλυψε ένα τατουάζ της γυναίκας του με το κουτάβι. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους έχουν συμφιλιωθεί από τότε και νοιώθουν αρκετά σίγουροι μπαίνοντας μαζί στον κόσμο του reality, που είναι μια βιομηχανία διάσημη για τη διάλυση γάμων και σχέσεων. Απλά ρωτήστε τις Kardashians ή οποιαδήποτε Real Housewife.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved