Το «Star Trek: Discovery» θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν, η οποία αναμένεται το 2024

Copyright @Instagram startreknetflix
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Star Trek: Discovery θα ολοκληρωθεί με την επερχόμενη 5η σεζόν στο Paramount, σύμφωνα με το Variety. Επιπλέον, η πέμπτη και τελευταία σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της στις αρχές του 2024, σε αντίθεση με φέτος, όπως είχε αρχικά προγραμματισθεί.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί ως επί το πλείστον για την τελευταία σεζόν, με κάποια τελαυταία πλάνα να εκκρεμούν. Επιπλέον, η Paramount σχεδιάζει να κλείσει την σειρά με στυλ, καθώς υπάρχουν προγραμματισμένα events καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μέχρι την πρεμιέρα της σεζόν. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με το Star Trek: Discovery τελειώνει», δήλωσε η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της σειράς, Sonequa Martin-Green. «Είμαι τυχερή που έπαιξα τον καπετάνιο Michael Burnham και που συμμετείχα σε ένα τέτοιο franchise μαζί με ένα εξαιρετικό καστ, εκπληκτικό συνεργείο και αξιόλογη συγγραφική ομάδα. Στους συνεργάτες που μας υποστήριξαν στα CBS Studios και Paramount, που συνεχίζουν να γράφουν τηλεοπτική ιστορία, είμαι βαθιά ευγνώμων. Είμαι επίσης βαθιά ευγνώμων για τη δημιουργική συνεργασία με τους δημιουργούς, Michelle Paradise και Alex Kurtzman, καθώς και με την Olatunde Osunsanmi και την ασύγκριτη ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών».

Μαζί με την Martin-Green, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Wilson Cruz, David Ajala, Blu del Barrio, Callum Keith Rennie. Σύμφωνα με την Paramount, η πέμπτη σεζόν «θα βρει την καπετάνιο Burnham (Martin-Green) και το πλήρωμα των U.S.S. Discovery να ανακαλύπτουν ένα μυστήριο που θα τους στείλει σε μια επική περιπέτεια σε όλο τον γαλαξία για να βρουν μια αρχαία δύναμη της οποίας η ίδια η ύπαρξη ήταν σκόπιμα κρυμμένη για αιώνες. Αλλά, υπάρχουν και άλλοι στο κυνήγι… επικίνδυνοι εχθροί που θέλουν απεγνωσμένα να διεκδικήσουν το μυστικό έπαθλο για τον εαυτό τους και δεν θα σταματήσουν με τίποτα για να το αποκτήσουν».

Το Discovery είναι η ναυαρχίδα της σειράς Star Trek από τότε που κυκλοφόρησε το 2017, σε μια εποχή που η Paramount ήταν ακόμα γνωστή ως CBS All Access. Η σειρά επανεκκίνησε το τηλεοπτικό σύμπαν του Star Trek και οδήγησε στο επιτυχημένο spinoff, Star Trek: Strange New Worlds, το οποίο αυτή τη στιγμή προετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν του. Το σίριαλ σημείωσε επίσης μια σειρά από πρωτιές για το franchise, συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης μιας μαύρης γυναίκας σε πρωταγωνιστικό ρόλο για την Michael Burnham. Επίσης, παρουσίαζε χαρακτήρες LGBTQIA+ με τρόπο που δεν είχαν προηγουμένως εμφανιστεί σε μια εκπομπή Star Trek.

«Όταν αρχίσαμε να μιλάμε πρώτη φορά για την επιστροφή του Star Trek πριν από οκτώ χρόνια, δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τον αντίκτυπο που θα είχε το Discovery, δήλωσε ο David Stapf, πρόεδρος των CBS Studios. «Η σειρά επανέφερε ένα αγαπημένο παγκόσμιο franchise και όπως και οι προκάτοχοί του, το Discovery τίμησε την κληρονομιά του Star Trek για την ποικιλομορφία του, αντιπροσωπεύοντας το καλύτερο που θα μπορούσαμε να είμαστε ως άνθρωποι, όταν γιορτάζουμε τις διαφορές μας».

http://www.youtube.com/watch?v=C8eNjJtLHG8

Το τέλος του Discovery έρχεται καθώς η Paramount θέλει να συνεχίσει να χτίζει πάνω στην επιτυχία του franchise Star Trek, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίσει την οικονομική πραγματικότητα της εποχής του streaming, καθώς οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης έχουν ανακοινώσει σχέδια για μείωση των δαπανών περιεχομένου τα επόμενα χρόνια.

Μαζί με το Discovery και το Strange New Worlds, η Paramount προβάλλει αυτήν τη στιγμή την τρίτη και τελευταία σεζόν του Star Trek: Picard, η οποία περιλαμβάνει μια επανένωση του καστ από το Next Generation μαζί με τον πρωταγωνιστή της σειράς Patrick Stewart. Η Paramount έχει επίσης τη σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, Star Trek: Lower Decks, η οποία ετοιμάζει την τέταρτη σεζόν της, καθώς και τη σειρά του Nickelodeon, Star Trek: Prodigy, η οποία ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της.

http://www.youtube.com/watch?v=TJwVNppatK0

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved