Ο Matthew McConaughey και ο Woody Harrelson μαζί ξανά, στη νέα σειρά της Apple TV

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
19 Μαρτίου, 2023

Οι πρωταγωνιστές του True Detective θα παίξουν τον εαυτό τους στο νέο project του David West Read

Οι Τεξανοί Matthew McConaughey και Woody Harrelson πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά, παίζοντας μια εκδοχή του εαυτού τους. Όπως αναφέρει το Variety, οι πρώην αστέρες του True Detective έχουν κλείσει για μια νέα σειρά της Apple TV που δημιουργήθηκε από τον David West Read.

Η άτιτλη ακόμη σειρά είναι δομημένη ως μια κωμωδία 10 επεισοδίων που ακολουθεί τον Matthew McConaughey και τον Woody Harrelson, καθώς οι οικογένειές τους προσπαθούν να ζήσουν μαζί στο ράντσο του McConaughey στο Τέξας, όπου φυσικά ακολουθούν τρελά σκηνικά. Η επίσημη περιγραφή της σειράς την αναφέρει ως «μια εγκάρδια περίεργη ιστορία αγάπης, που περιστρέφεται γύρω από τον παράξενο και όμορφο δεσμό μεταξύ του Matthew McConaughey και του Woody Harrelson».

Και οι δύο ηθοποιοί συμμετέχουν στην εκτελεστική παραγωγή της κωμωδίας μαζί με τον Read. Ο David West Read είναι περισσότερο γνωστός ως δημιουργός του Schitt’s Creek, για το οποίο κέρδισε ένα Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα. Εν τω μεταξύ, ο McConaughey και ο Harrelson έπαιξαν τους ντετέκτιβ της πολιτείας της Λουιζιάνας στην πρώτη σεζόν του True Detective του HBO, για την οποία και οι δύο ήταν υποψήφιοι για το βραβείο Emmy καλύτερου πρωταγωνιστή.

Στα μελλοντικά του πλάνα, ο Matthew McConaughey θα δώσει την φωνή του στην επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, Agent Elvis, που δημιουργήθηκε από κοινού με την Priscilla Presley, στην οποία ο Βασιλιάς του Rock ‘n’ Roll είναι ταυτόχρονα και κατάσκοπος. Όσο για τον Harrelson, θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Justin Theroux στην σειρά White House Plumbers, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο HBO αυτή την άνοιξη.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved