Ο Samuel Jackson επιστρέφει για μια τελευταία μάχη στην σειρά, Secret Invasion της Marvel

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Marvel μπορεί να έχει βάλει φρένο στις δραστηριότητές της για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά το 2023 κρύβει κάποιες εκπλήξεις. Ένα από τα πιο αναμενόμενα projects, το Secret Invasion, κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο επίσημο τρέιλερ πριν από το ντεμπούτο του στις 21 Ιουνίου από την Disney+.

Η σειρά βλέπει τον Samuel Jackson να επιστρέφει ως Nick Fury, ο οποίος πέρασε τα τελευταία χρόνια περιπλανώμενος και ξεχασμένος. Πιο ταλαιπωρημένος από ποτέ, ο πρώην αρχηγός της S.H.I.E.L.D. επιστρέφει πίσω στη Γη για να αποτρέψει μια εισβολή από εξωγήινους που μπορούν να αλλάζουν σχήματα και μορφές γνωστοί ως Skrulls. Αν και είναι αποφασισμένος ότι «αυτός είναι ένας πόλεμος που πρέπει να πολεμήσω – μόνος», δεν είναι χωρίς συμμάχους. Η ομάδα περιλαμβάνει τους: Maria Hill (Cobie Smulders), James «War Machine» Rhodes (Don Cheadle), Everett K. Ross (Martin Freeman), ακόμη και ο στρατηγός των Skrull, Talos (Ben Mendelsohn) είναι όλοι στο πλευρό του.

 

 

Συν όλους αυτούς, υπάρχουν και κάποιοι καινούργιοι, συμπεριλαμβανομένης της Olivia Colman ως πράκτορα της M16 που βάζει τα συμφέροντα της Αγγλίας πάνω από όλα, καθώς επίσης και η κόρη του Talos, G’iah (Emilia Clarke). Η εισβολή έχει αρχηγό τον Gravik (Kingsley Ben-Adir), έναν Skrull που έρχεται σε ρήξη με τον Talos για να ξεκινήσει τη δική του εισβολή στη Γη.

Η σειρά συνδυάζει υψηλού επιπέδου κατασκοπεία και επιστημονική φαντασία και φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης Ali Selim (The Looming Tower) ετοιμάζει ένα θρίλερ που θα μπορούσε να ανεβάει το franchise μετά την κούραση των τελευταίων ταινιών της Marvel.

http://www.youtube.com/watch?v=Tp_YZNqNBhw

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved