Ο Colin Farrell επιστρέφει ως «Ο Πιγκουίνος» στην νέα σειρά του Max

©The Penguin (Max)
BETH TSALIKI
/
13 Απριλίου, 2023

To teaser της επερχόμενης σειράς The Penguin είναι επιτέλους εδώ, χάρη στο ολόφρεσκο Max. Η σειρά των 8 επεισοδίων αφηγείται την ιστορία του Πιγκουίνου από την ταινία The Batman του 2022, στην οποία τον Πιγκουίνο υποδύεται ο Colin Farrell. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Matt Reeves (The Batman, 2022).

Το teaser του «The Penguin» ξεκινά με τη σκοτεινή διάθεση που χαρακτηρίζει την Gotham City, οδηγώντας σε επιλεγμένες δραματικές σκηνές μεταξύ του Oswald Cobblepot (The Penguin) και άλλων χαρακτήρων.

«Ρωτάς τον εαυτό σου, τι είδους ζωή θέλω;» λέει ο Πιγκουίνος. «Ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος για τύπους σαν εμάς. Γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε ό,τι μας ανήκει». Αργότερα, φωνάζει: «Βγαίνεις από τη γραμμή έστω και μια φορά, θα σε κόψω σαν καταραμένο ψάρι».

Η Lauren LeFranc ( «Agents of S.H.I.E.L.D.» ) θα υπογράψει το σενάριο και την executive παραγωγή με τους Reeves, Farrell, Dylan Clark, Bill Carraro και Craig Zobel, ο τελευταίος από τους οποίους σκηνοθετεί τα τρία πρώτα επεισόδια. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Penguin δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

http://www.youtube.com/watch?v=zAPifwlWBP0&ab_channel=HBOMax

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved