A Knight of the Seven Kingdoms – Η HBO ετοιμάζει νέο prequel του Game of Thrones

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
13 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η HBO ανακοίνωσε ότι έδωσε το πράσινο φως για άλλο ένα spinoff του Game of Thrones, με τίτλο A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

Το prequel θα γραφτεί από τον George R. R. Martin και τον Ira Parker, οι οποίοι θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Ryan Condal και τον Vince Gerardis.

«Ένα αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανήθηκαν στο Westeros… ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Ser Duncan και ο υποτακτικός του, ο Egg», αναφέρει το επίσημο logline. Διαδραματίζεται σε μια εποχή που η δυναστεία των Targaryen εξακολουθεί να κρατά τον Σιδερένιο Θρόνο και η ανάμνηση του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμη περάσει. Ισχυροί εχθροί και επικίνδυνες περιπέτειες περιμένουν αυτούς τους απίθανους και τελείως αντίθετους ήρωες.

 

 

Βασισμένο στις νουβέλες φαντασίας του Martin, Tales of Dunk and Egg, η σειρά αναφέρθηκε προηγουμένως ότι είχε ξεκινήσει την παραγωγή τον Ιανουάριο του 2021. Η είδηση έρχεται την ίδια ημέρα που η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε την έναρξη της νέας streaming πλατφόρμας, Max που θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου.

Το άλλο spinoff του HBO για το Game of Thrones, το House of the Dragon, δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν του μέχρι το 2024. Τον Δεκέμβριο, ο Martin αποκάλυψε ότι ορισμένα προγραμματισμένα spinoffs του Game of Thrones είχαν αποσυρθεί λόγω «αλλαγών στο HBO Max». Μέχρι τώρα, υπήρχαν αρκετές σειρές που αναφέρθηκαν ότι ήταν στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς sequel του Jon Snow και τριών πρόσθετων spinoffs που είχαν ξεκινήσει να γυρίζονται από το 2021.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved