Ετοιμάζεται νέα τηλεοπτική σειρά Twilight, με τη συμμετοχή της συγγραφέως Stephenie Meyer

@Instagram twilight
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
21 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η σειρά βιβλίων Twilight της Stephenie Meyer μετατρέπεται σε τηλεοπτική σειρά, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το The Hollywood Reporter.

Η σειρά βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης μέσω της Lionsgate Television, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη σεναριογράφος ούτε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο. Ωστόσο, η Meyer αναμένεται να ασχοληθεί με την μεταφορά.

Ο Wyck Godfrey, ο οποίος παρήγαγε τη σειρά ταινιών The Twilight Saga, είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς μαζί με τον πρώην συμπρόεδρο της Lionsgate Motion Picture Group, Erik Feig, ο οποίος αγόρασε τα δικαιώματα για τη σειρά βιβλίων κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Summit Entertainment.

Το franchise του Twilight Saga είχε εισπράξεις 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως σε πέντε δόσεις:

  • 2008 Twilight
  • 2009 The Twilight Saga: New Moon
  • 2010 The Twilight Saga: Eclipse
  • 2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1
  • 2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Το franchise λάνσαρε την καριέρα της Kristen Stewart, του Robert Pattinson και του Taylor Lautner σε διάφορους βαθμούς επιτυχίας.

Το 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lionsgate, Jon Feltheimer, είπε ότι «υπάρχουν πολλές περισσότερες ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν» μέσα στο franchise, κλείνοντας το μάτι στην Wall Street για επένδυση και περισσότερα κέρδη. Θα δούμε τι θα συνεπάγονται αυτές οι ιστορίες όταν κυκλοφορήσουν λεπτομέρειες για τη σειρά.

Το Twilight δεν είναι η μόνη σειρά βιβλίων που θα έχει μια επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά. Την περασμένη εβδομάδα, το τηλεοπτικό δίκτυο Max (πρώην HBO), ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζεται μια σειρά επτά σεζόν βασισμένη στα βιβλία του Harry Potter της βρετανίδας συγγραφέας J.K. Rowling.

http://www.youtube.com/watch?v=EUxlhEgarOo

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved