Η Amanda Holden ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα για τη νέα της εκπομπή με θέμα το σεξ

©Youtube/Universal Pictures
POP UP TEAM
/
3 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Amanda Holden άφησε ελάχιστα στη φαντασία καθώς αποφάσισε να ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα μέσα σε μια μπανιέρα, με αφορμή τη νέα της εκπομπή για το σεξ, «Sex: A Bonkers History».

Η 52χρονη τηλεπαρουσιάστρια θα συνεργαστεί με τον ιστορικό Dan Jones στη σειρά Sky History, η οποία εξερευνά τις σεξουαλικές συμπεριφορές ανά τους αιώνες. Η σειρά θα χρησιμοποιήσει αρχειακό υλικό και δραματική αναπαράσταση, με την Amanda και τον Dan να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, για να ρίξουν «φως» στις καλύτερες και άγνωστες ιστορίες σεξ της ανθρωπότητας.

H Amanda Holden

Το ζευγάρι θα διερευνήσει τις τάσεις απέναντι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα, από την εμφάνιση του πρώτου αντισυλληπτικού στην αρχαία Αίγυπτο μέχρι το swinging στα προάστια της Βρετανίας του ’70. Στην πορεία θα ανακαλύψουν πώς οι σεξουαλικές προτιμήσεις των Τυδώρ άλλαξαν για πάντα την πορεία της βρετανικής ιστορίας.

H Amanda Holden

Το ζευγάρι αποκαλύπτει, επίσης, πως η βικτοριανή εποχή ήταν κατά βάθος αρκετά απελευθερωμένη στο σεξουαλικό πεδίο. Τέλος, ανακαλύπτουν ότι οι σεξουαλικές συμπεριφορές τον 20ό αιώνα άλλαξαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ιστορίας και ότι αυτός ο ρυθμός αλλαγής συνεχίζει να επιταχύνεται.

Μιλώντας για τη σειρά, η Amanda δήλωσε: «Η γενιά μας δεν ξέρει τίποτα για το σεξ σε σύγκριση με τους προγόνους μας. Θεέ μου, πραγματικά μου άνοιξαν τα μάτια και γέλασα πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτής της λαμπρής νέας σειράς. Αν και ίσως σοκαριστικό μερικές φορές, το ‘’Sex: A Bonkers History’’ είναι μια, πραγματικά, συναρπαστική και διανοητική ματιά στα τελευταία 2500 χρόνια της σεξουαλικής μας ιστορίας».

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved