Μετά το «Crown» έρχεται στο Netflix μίνι σειρά για τον Τζον Φ. Κένεντι

©Instagram/ rap
POP UP TEAM
/
19 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Netflix ετοιμάζει μια μίνι σειρά για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, όπως μεταφέρει αποκλειστικά το «Variety». Θα είναι βασισμένη στο βιβλίο «JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956» του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Φρέντρικ Λόγκεβαλ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 με το πρώτο μέρος της δίτομης βιογραφίας να αφηγείται τη ζωή του από την παιδική ηλικία στη Μασαχουσέτη μέχρι την εποχή που έγινε ο νεότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος των ταινιών «Forrest Gump», «A Star is Born» και του πολυαναμενόμενου «Killers of the Flower Moon», Έρικ Ροθ, έχει αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή με τους Πίτερ Σέρνιν και Τζένο Τόπινγκ να είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το νέο πρότζεκτ, σύμφωνα με τις πηγές του Variety, θα είναι στην ίδια λογική με την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά για την βρετανική βασιλική οικογένεια «The Crown», η οποία ολοκληρώνεται. Και ίσως ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα όπου διαφορετικοί ηθοποιοί υποδύονται τους ίδιους χαρακτήρες σε διαφορετικές περιόδους της ζωής τους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved