«Bridgerton»: Έρχεται η τρίτη πιο ερωτική σεζόν στο Netflix

©Netflix/Bridgerton 3
POP UP TEAM
/
20 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η 3η σεζόν του «Bridgerton» έρχεται στο Netflix στις 16 Μαΐου. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η υπηρεσία streaming, ο νέος κύκλος θα είναι ο πιο ερωτικός που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα.

Το δράμα εποχής που βασίζεται στα βιβλία της Julia Quinn, τράβηξε τα βλέμματα από την πρώτη σεζόν, εξαιτίας των έντονων σεξουαλικών σκηνών, μεταξύ της ηθοποιού Phoebe Dynevor και του Rege-Jean Page. Κάποιοι θαυμαστές απογοητεύτηκαν όμως από τη δεύτερη σεζόν που επικεντρώθηκε στην ιστορία του αδερφού της Phoebe, Anthony ( τον υποδύθηκε ο Jonathan Bailey) και τον έρωτά του με την Kate (Simon Ashley).

Για το λόγο αυτό, το Netflix αποφάσισε να γεμίσει την σεζόν με πολλές τολμηρές σκηνές σεξ.

Στην υπόθεση των επερχόμενων επεισοδίων, η Penelope Featherington της Nicola Coughlan θα βρει την αγάπη με τον Colin Bridgerton, τον οποίο υποδύεται ο Luke Newton.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η 3η σεζόν περιλαμβάνει μια σκηνή λεσβιακού σεξ, ένα τρίο και μία σκηνή με στοματικό σεξ, καθώς και μία σκηνή με έναν άντρα που έχει ερωτική σχέση με μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Η κεντρική πρωταγωνίστρια της νέας σεζόν, Nicola Coughlan, δήλωσε  στο Entertainment Weekly πως κατά τη διάρκεια κάποιον ερωτικών σκηνών έσπασαν κάποια έπιπλα στο σετ:

«Σπάσαμε έπιπλα ενώ κάναμε μια σκηνή. Στην αρχή ήταν λίγο σαν ένα ακροβατικό, αλλά μετά μας έδωσαν ελευθερία και μπορέσαμε να πούμε για το πώς να γυρίσουμε αυτές τις σκηνές και τι θέλαμε να κάνουμε. Αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ δυνατός. Έτσι νιώσαμε υπέροχα. Ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστα. Δεν το πίστευα ότι θα ήταν».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved