Ο David Schwimmer αποχαιρετά το «φιλαράκι» του Matthew Perry

©Instagram/_schwim_
POP UP TEAM
/
16 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Σε ευχαριστώ για 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας», έγραψε στο «φιλαράκι» του, Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

Την συγκινιτική ανάρτησή του συνοδεύει μια φωτογραφία από την σειρά, στην οποία Ρος και Τσάντλερ είναι ντυμένοι με στυλ της δεκαετίας του ’80, κατά τη διάρκεια σκηνής που έκανε flashback στα νεανικά τους χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Ντέιβιντ Σουίμερ:

«Μάττι,

Σε ευχαριστώ για 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο συγχρονισμό σου και την κωμικότητά σου. Μπορούσες να πάρεις μια απλή ατάκα και να την μετατρέψεις όπως θέλεις εσύ, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι τόσο πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που εξακολουθεί να εκπλήσσει τον κόσμο.

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος να τη μοιραστείς μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να στεναχωριέμαι ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, με τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς τριγύρω-

“Θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα σύννεφα;”» έγραψε ο Ντέιβιντ Σούιμερ, χρησιμοποιώντας το «σήμα κατατεθέν» του Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά, ο οποίος τόνιζε το ρήμα Be και κατάφερε να το μετατρέψει σε στοιχείο του χαρακτήρα του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved