«Friends»: Σενάριο της σειράς με τις υπογραφές των ηθοποιών πωλείται σε δημοπρασία έως 8.000 λίρες

©Instagram/friends
POP UP TEAM
/
10 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Άγγλος ηθοποιός, Ollie Locke θα πωλήσει σε δημοπρασία σενάριο της σειράς «Friends» υπογεγραμμένο από τους πρωταγωνιστές της.

Οι σελίδες με το σενάριο του επεισοδίου «The One Where Rachel Has a Baby Part II» αναμένεται να πουληθούν 5.000 έως 8.000 αγγλικές λίρες από τον οίκο δημοπρασιών Hanson Ross στο Ρόιστον, στις 12 Απριλίου.

Ο ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του σε σειρές ριάλιτι αγόρασε το σενάριο σε άλλη δημοπρασία και σχεδιάζει να δωρίσει μέρος των εσόδων από την πώλησή του στο Ίδρυμα Matthew Perry, επειδή ο ίδιος και ο σύντροφός του είναι μεγάλοι θαυμαστές του αείμνηστου ηθοποιού που υποδύθηκε τον Chandler.

«Ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα ότι μπορούσα να κάνω κάτι ξεχωριστό για να βοηθήσω το Ίδρυμα Μάθιου Πέρι όταν είδα ότι ένα άλλο σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Friends πωλήθηκε σε δημοπρασία» δήλωσε ο Ollie Locke στο BBC.

Οι δημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane έγραψαν το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου της 8ης σεζόν, στο οποίο η Rachel (Jennifer Aniston) γεννάει ένα κοριτσάκι.

Το 76 σελίδων σενάριο φυλασσόταν σε ένα ντουλάπι έως ότου ο 37χρονος ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στη συγκέντρωση πόρων για φιλανθρωπικούς σκοπούς μετά τον θάνατο Μάθιου Πέρι το 2023.

Ο Λοκ εξήγησε: «Ήταν τόσο θλιβερό για όλους μας. Ένιωσα ότι μου δίδαξε την κωμωδία».

Στη δημοπρασία στις 12 Απριλίου το σενάριο θα πωληθεί μαζί με άλλα αντικείμενα που συνδέονται με τη σειρά «Friends».

Το ίδρυμα Matthew Perry ιδρύθηκε μετά τον θάνατό με αποστολή να βοηθήσει όσους δίνουν μάχη με την κατάχρηση ουσιών.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved