Κόβεται η σειρά του OPEN «Έρωτας Φυγάς» – H αντίδραση των πρωταγωνιστών

©Instagram/erotasfygas.opentv
POP UP TEAM
/
4 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN ολοκληρώνεται πρόωρα μετά από απόφαση του καναλιού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των ηθοποιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» του Alpha, οι συντελεστές της σειράς ενημερώθηκαν με ένα mail ότι σταματούν. Στο email αυτό εξηγείται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Έρωτας Φυγάς – Η αντίδραση των ηθοποιών για το πρόωρο τέλος

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», Ντάνη Γιαννακοπούλου, επιβεβαίωσε την είδηση, σχολιάζοντας: «Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η εξέλιξη και νιώθω πολύ άβολα να μιλήσω για αυτό, αλλά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και η αγαπημένη μας σειρά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Στα 110 επεισόδια. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω ένα βίντεο που θα μιλώ γι’ αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Χωρίς λόγο», έγραψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Κόβεται η σειρά του OPEN «Έρωτας Φυγάς» - Πώς αντιδρούν οι πρωταγωνιστές

Σε άλλο Story, η Ντάνη Γιαννακοπούλου δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία, στην οποία έχει πάρει μία γκριμάτσα και γράφει: «Όταν κάνεις 20% και σε κόβουν».

Όμως, και η Μαρία Κωνσταντάκη μέσα από ανάρτησή της στα social media σχολίασε το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς». «Εδώ είμαστε, στον Έρωτα Φυγά, στα γυρίσματα και μας έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα από χθες. Και σε μένα και σε άλλους συντελεστές για το αν ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. Ναι, ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «”Μα πήγαινε τόσο καλά” λέτε και ισχύει και αυτό. Ήταν πολύ καλές οι τηλεθεάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Όλα αυτά ισχύουν αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια. Ή μπορεί και να μην ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια».

http://www.youtube.com/watch?v=kfC1JZV93Wo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved