Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε ξαφνικά στο Central Perk και τρέλανε τους fans των Friends

POP UP TEAM
/
26 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο σκηνικό της Warner Bros. που φιλοξενεί ακόμη το Central Perk και έκανε έκπληξη σε ανυποψίαστους φανς από Τα Φιλαράκια. 

Η διάσημη ηθοποιός αντικατέστησε την Έλεν Ντε Τζένερις στην εκπομπή της Παρασκευής, στην οποία έγινε παρουσιάστρια για μια βραδιά.

Αφού έπαιξε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων με τον Γουίλ Φέρελ, πήρε συνέντευξη από την φανατική θαυμάστρια των Friends, Σελένα Γκόμεζ, αποφάσισε να κάνει επίσης έκπληξη και σε μερικούς άλλους φανς της σειράς. 

Η εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις γυρίζεται στα στούντιο της Warner Bros., όπως συνέβαινε και με Τα Φιλαράκια. 

Παρόλο που η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά έχει σταματήσει να προβάλλεται εδώ και 15 χρόνια, το κοινό παραμένει ακόμη φανατικό και το πλατό της διάσημης καφετέριας Central Perk εξακολουθεί να φιλοξενείται εκεί μέχρι σήμερα.

Αποτελεί μέρος της ξενάγησης στα στούντιο και οι επισκέπτες μπορούν να φωτογραφηθούν στον περίφημο πορτοκαλί καναπέ, όπου κάθονταν οι Ρέιτσελ, Μόνικα, Ρος, Τσάντλερ, Φοίβη και Τζόι. 

Αυτό που έκανε στην χθεσινή εκπομπή η Τζένιφερ Άνιστον σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όποιον βρέθηκε εκεί. Ενώ διάφορες παρέες κάθονταν στον καναπέ και περίμεναν την φωτογραφία τους, η διάσημη ηθοποιός ήταν κρυμμένη από πίσω και πεταγόταν κάθε φορά που άναβε το φλας.

Ο κάμεραμαν ρωτούσε στη συνέχεια ποιο Φιλαράκι είναι το αγαπημένο τους, και αν δεν απαντούσαν «Ρέιτσελ», η Άνιστον πεταγόταν και ούρλιαζε για να τους τρομάξει.

 

Με πληροφορίες από το lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved