«Maestro»: Η σκήνη που χρειάστηκε οκτώ ώρες γυρίσματος

POP UP TEAM
/
25 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,«Maestro»,  και ειδικότερα στην σκηνή όπου και γέννησε στον δρόμο.

«Αυτή η στιγμή στο γύρισμα είναι στην ουσία one take. Δεν έχεις πολλές πρόβες, δεν μπορώ να κάνω πολύ πρόβα τη γέννα στο δρόμο… Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να πεις ψέμα στον εαυτό σου ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου».

«Θα αδικήσω δηλαδή όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει αυτόν τον πόνο αν για λίγο δεν είμαι 100% εκεί. Και τώρα λες εσύ για τρία λεπτά και αυτό ήταν ένα οκτάωρο γύρισμα! Παρ’ το από δω, παρ’ το από κει και περάσαμε όλη τη νύχτα. Μας φώναξαν και το 100 που μας άκουσαν γιατί νόμιζαν ότι κάτι γίνεται».

«Δεν ήταν μόνο η γέννα αλλά και το προηγούμενο, εκείνο το «βοήθεια» που φώναζα και χτυπούσα την πόρτα. Ήρθε η αστυνομία κάποια στιγμή και είχε πλάκα αλλά θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή. Δεν υπήρχε δηλαδή φωνή. Ούτε στην Επίδαυρο ή σε πρόβες θεατρικές δεν έχει ξανασυμβεί να έχω κλείσει τόσο πολύ όσο σε αυτό το γύρισμα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Στεφανία Γουλιώτη στην εκπομπή του Alpha.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved