Η Judy Greer σε νέα κωμική σειρά της Apple TV+ με τον Owen Wilson

Judy Greer – ©IMDb
POP UP TEAM
/
12 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Judy Greer θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του υποψήφιου για Όσκαρ, Owen Wilson στη νέα προς το παρόν άτιτλη κωμική σειρά της Apple TV+, όπως αποκαλύπτει το Deadline.

Δημιουργός, showrun, σεναριογράφος και παραγωγός αναλαμβάνει ο Jason Keller.

Ο Γουίλσον θα υποδυθεί έναν πρώην επαγγελματία παίκτη του γκολφ, τον Pryce Cahill, του οποίου η καριέρα είχε πρόωρο τέλος πριν από 20 χρόνια. Αφού απολύεται από ένα κατάστημα αθλητικών ειδών που εργαζόταν στην Ιντιάνα και η σύζυγός του τον εγκαταλείπει, ο Pryce ποντάρει σε ένα ανήσυχο αλλά ταλέντο του γκολφ 17χρονο, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο νεαρός ηθοποιός Peter Dager.

Η Judy Greer θα αναλάβει τον ρόλο της πρώην συζύγου, Amber-Linn, παίρνοντας τη θέση της Jamie Neumann η οποία αποχώρησε για άγνωστους λόγους.

Το καστ της φιλόδοξης παραγωγής των Apple Studios, συμπληρώνουν οι Marc Maron, Mariana Treviño και Lilli Kay.

Ο Jonathan Dayton και η σύζυγός του, Valerie Faris θα σκηνοθετήσουν τα 10 επεισόδια της σειράς.

Στους εκτελεστικούς παραγωγούς μαζί με τον Κέλερ και τον Γουίλσον περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Ben Silverman μέσω της Propagate, Howard T. Owens, Guymon Casady και Bill Callahan.

Σημειώνεται ότι η διάσημη ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα του θρίλερ-δράσης «The Fisherwoman» της Stampede Ventures στο πλάι της Emma Thompson ενώ στις 8 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η κωμωδία της Lionsgate, «The Best Christmas Pageant Ever», όπου επίσης πρωταγωνιστεί.

 

Tags :

Μοιράσου το ...