‘Ερωτικές απογοητεύσεις’ στο 13ο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια»,

POP UP TEAM
/
26 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ερωτικές απογοητεύσεις, καθώς η αδυναμία να αναμετρηθούν με το γυναικείο φύλο αποδεικνύεται το κληρονομικό χάρισμα των αρσενικών Αντωνόπουλων, θα ζήσουμε στο 13ο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια», την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. 

Η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 22:00.

Τέλη δεκαετίας του ’60: η τηλεόραση εισβάλλει δυναμικά στη ζωή μας -ή για να ακριβολογούμε- στο σαλόνι μας. Γύρω από αυτήν μαζεύονται κάθε απόγευμα οι οικογένειες και οι παρέες σε μια Ελλάδα που ζει σε καθεστώς δικτατορίας, ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δεν ξέρει ακόμη πότε θα έρθει αυτό. Εποχές δύσκολες, αλλά και γεμάτες ελπίδα…

Ξεναγός σ’ αυτό το ταξίδι, ο οκτάχρονος Άγγελος, ο μικρότερος γιος της οικογένειας Αντωνοπούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Μεσσηνία, για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο.

Με τη φωνή του Άγγελου δεν θα περιπλανηθούμε, βέβαια, μόνο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δηλαδή της ΕΡΤ, αλλά θα παρακολουθούμε πώς τελικά εξελίχθηκε η ελληνική οικογένεια στην πορεία του χρόνου. Από τη δικτατορία στη Μεταπολίτευση, και μετά στη δεκαετία του ’80. Μέσα από τα μάτια του οκτάχρονου παιδιού, που και εκείνο βέβαια θα μεγαλώνει από εβδομάδα σε εβδομάδα, θα βλέπουμε, με χιούμορ και νοσταλγία, τις ζωές τριών γενεών Ελλήνων. 

TKMX EP 13 STILL 4 640x360

Eπεισόδιο 13ο: «Η μάχη»

Καλοκαίρι, και ο μικρός Άγγελος βλέπει φανατικά «Μάχη» στην τηλεόραση και συμμετέχει με τους φίλους του στη «Μάχη της Ακτής», υπό την ηγεσία του κυρ Νίκου. Η Ελπίδα διεκδικεί το δικαίωμά της να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο να γίνει αεροσυνοδός, ενώ η Πελαγία παρασύρει την Ερμιόνη σ’ ένα μπάνιο στη θάλασσα, που θα τη φέρει, για άλλη μια φορά, αντιμέτωπη με τα «πρέπει» και τα «θέλω». Στο σπίτι, η αδυναμία να αναμετρηθούν με το γυναικείο φύλο αποδεικνύεται το κληρονομικό χάρισμα των αρσενικών Αντωνόπουλων. Έτσι, ο Αντώνης, πνίγει στο ποτό τη θλίψη για τον χωρισμό με τη Μάρθα, ενώ η Μαίρη περιμένει σπίτι, όλο νεύρα, τον Στέλιο, που τα πίνει με τον Παπαδόπουλο…

ta kalutera mas xronia 2457924

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved