Το πολυαναμενόμενο reboot θα έχει μία μεγάλη απουσία.

Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές σειρές των '90s και '00s με την παρέα των τεσσάρων καλοντυμένων Νεουορκέζων να λατρεύεται με πάθος από τις γυναίκες όλου του πλανήτη, οι οποίες για χρόνια περίμεναν μία σειρά αποκλειστικά αφιερωμένη στους προβληματισμούς και τα άγχη της σύγχρονης γυναίκας.

Και τώρα, 17 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, είμαστε πιο κοντά από ποτέ, στη μεγάλη επιστροφή και πιο συγκεκριμένα στο πολυαναμενόμενο reboot.

«... And Just Like That» θα ονομάζεται το νέο εγχείρημα το οποίο βρίσκει τις πρωταγωνίστριες στην δεκαετία των 50 να συνεχίζουν τις ζωές τους στην πολύβουη Νέα Υόρκη. Πολύς λόγος φυσικά έγινε για τους πρωταγωνιστές και αν τελικά θα ξαναδούμε το αυθεντικό καστ, με την Κιμ Κατράλ που υποδύθηκε τη σέξι Σαμάνθα, να έχει εξ' αρχής δηλώσει ότι δεν θα εμφανιστεί, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της.

Ιδιαίτερο είναι το παρασκήνιο πίσω από τη απόφαση αυτή, μιας και τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή η μεγάλη κόντρα της Κατράλ με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την οποία είχε χαρακτηρίσει τοξική. Από την πλευρά της η Πάρκερ είχε αρνηθεί τα πάντα, προσπαθώντας μάλιστα να έρθει σε επαφή με την παλιά της συμπρωταγωνίστρια, χωρίς όμως επιτυχία.

Και κάπως έτσι... η αγαπημένη Σαμάνθα δεν θα εμφανιστεί στο πολύαναμενόμενο reboot, οι ιθύνοντες του οποίου όπως μαθαίνουμε, έχουν ήδη κάνει κινήσεις για την αντικατάστασή της. Όπως μάλιστα είπε ο Κέισι Μπλόις, της HBO: « Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή έτσι θα συμβεί και στη σειρά. Άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν από τις ζωές μας. Έτσι γίνεται συνήθως».

Όσο για τις αντικαταστάτριες της Σαμάνθα, θα είναι τρεις γυναίκες, όχι αμερικανίδες, μιας και οι ιθύνοντες θεώρησαν σωστό και σύγχρονο να εντάξουν στο καστ ηθοποιούς όλων των χρωμάτων και φυλετικών χαρακτηριστικών.