Η Λίλι Κόλινς θα κάνει ντεμπούτο στο West End με το έργο «Barcelona»

©Instagram/lilyjcollins
POP UP TEAM
/
6 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Λίλι Κόλινς και ο Αλβάρο Μόρτε θα κάνουν ντεμπούτο στη θεατρική σκηνή του στο West End, στο Λονδίνου με το έργο «Barcelona».

Το Barcelona είναι γραμμένο από την Αμερικανίδα θεατρική συγγραφέα και σεναριογράφο Bess Wohl και ζωντανεύει η σκηνοθέτις Lynette Linton. Η πρεμιέρα του έργου Βαρκελώνη στο West End είναι γραμμένη για να είναι εκρηκτική, εκπληκτική και σέξι, και το έργο εξερευνά τη φαντασία του ποιοι προσποιούμαστε σε σχέση με την αλήθεια αυτού που είμαστε.

Η ηθοποιός, κόρη του τραγουδιστή Φιλ Κόλινς και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Money Heist» θα συμπρωταγωνιστήσουν στο διάσημο έργο δύο χαρακτήρων της Μπες Γολ στο υέατρο Duke of York στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου 2025.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Όπως αποκάλυψε η Collins «Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να παίξω στο West End και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου στη σκηνή στο συναρπαστικό έργο της Bess, Barcelona. Η συνεργασία με αυτήν την ομάδα ήταν πραγματικά ένα δώρο και ανυπομονώ να οδηγήσω το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι καθώς ξετυλίγεται το έργο. Ήξερα από τη στιγμή που τελείωσα την ανάγνωση του σεναρίου ότι έπρεπε να παίξω την Irene».

Tags :

Μοιράσου το ...