Βουτιές με θέα το χάος- Άνοιξε η πρώτη εναέρια πισίνα στον κόσμο

POP UP TEAM
/
7 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το θεαματικό αρχιτεκτονικό έργο απλώνεται ανάμεσα σε δύο κτίρια του Λονδίνου σαν γέφυρα, σε ύψος 35 μέτρων.

Ένα κύμα ζέστης φαίνεται να κατέκλυσε και το Λονδίνο, καθώς οι ένοικοι ενός πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης έσπευσαν να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές σε ένα θεαματικό αρχιτεκτονικό έργο που μόλις εγκαινιάστηκε: τη Sky Pool, την πρώτη εναέρια πισίνα στον κόσμο, που υψώνεται στα 35 μέτρα συνδέοντας δύο ψηλά κτίρια σαν γέφυρα. Με διάφανη βάση, οι βουτιές σε αυτήν αντενδείκνυνται για τους υψοφοβικούς.

Μάλιστα οι ταράτσες έχουν διαμορφωθεί σαν decks, με ξαπλώστρες. Μια παροχή για λίγους, καθώς η εναέρια πισίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τους κατοίκους του συγκεκριμένου οικιστικού συγκροτήματος, όπου το νοίκι για κάθε διαμέρισμα κυμαίνεται ανάμεσα στις 1.800 και τις 6.500 λίρες το μήνα.

To νερό της πισίνας, το βάθος του οποίου φτάνει τα 3 μέτρα, έχει συνολικό βάρος 375 τόνους. Η πισίνα κατασκευάστηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ και διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό για να φτάσει μέχρι εκεί, προσφέροντας μια premium εμπειρία διακοπών μέσα στην πόλη στους λίγους, προνομιούχους λουόμενους.

Δείτε την πισίνα:

http://youtu.be/XAyMCCVNmH0

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved