Σιμόν Μπάιλς: Η γυμνάστρια που κατάφερε να πετάξει- Πέτυχε το ακατόρθωτο

POP UP TEAM
/
17 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Αμερικανίδα γυμνάστρια είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο.

 Είναι μία προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Το ταλέντο της εξωπραγματικό και η προσωπική της ιστορία από αυτές που άνετα γίνονταν δραματική ταινία, με – ευτυχώς – αίσιο τέλος. Ο λόγος για τη σπουδαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς, η οποία κάθε φορά που τα πόδια της αγγίζουν τερέν, προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις στο φιλοθεάμον κοινό. Mε συνολικά 25 μετάλλια στην μέχρι τώρα καριέρα της, και έχοντας σπάσει κάθε πιθανό ρεκόρ που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, η Μπάιλς θεωρείται, και όχι άδικα, το Άγιο Δισκοπότηρο της ενόργανης γυμναστικής, μία αθλήτρια και μία γυναίκα που εμπνέει εκατομμύρια νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Και ενώ σύσσωμη παγκόσμια αθλητική κοινότητα περιμένει να την καμαρώσει στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγες εβδομάδες πριν, δείχνει τη σπουδαία αθλήτρια να πετυχαίνει κάτι σχεδόν… απόκοσμο: Να πετάξει!

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί σε αργή κίνηση, έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταλήγουν ότι αυτή είναι «η πιο μεγάλη αθλήτρια που έχουν δει ποτέ».

http://youtu.be/CmRHT4LdyMk

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved