Βικτόρια Χίσλοπ: “Είμαι 62 ετών και πέρυσι διαγνώστηκα με καρκίνο – Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω”

POP UP TEAM
/
7 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ.

Η συγγραφέας που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά “Το νησί”, αποκάλυψε πως τον περασμένο χρόνο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είμαι 62 ετών και τον περασμένο χρόνο, κατά την καραντίνα διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Για λίγες εβδομάδες δεν ήξερα πως θα πάνε τα πράγματα και βίωσα μια κατάσταση που σκεφτόμουν απλά τον θάνατό μου. Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή, καθώς διαγνώστηκα νωρίς. Δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα, δεν χρειάστηκε να υποβληθώ σε μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με μένα. Έκανα θεραπείες και μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά.

Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά νιώθω πως ξαναγεννήθηκα… Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμη. Διαγνώσθηκα με καρκίνο αλλά στον αντίποδα απέκτησα την ελληνική υπηκοότητα. Χειρουργήθηκα δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύσκολοι. Είμαι πλέον ένας αισιόδοξος άνθρωπος”, είπε, μεταξύ άλλων, η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved